и аз съм с GRAND CHEROKEE 3.1.2001г.за всичко е виновен форума.След дълги семейни дебати натделя мнението на QUADRA за което много съм му много благодарен.Джипа е невероятен има си всичко и първото ми каране беше днес след като го регистрирах.Два месеца изчетох почити всичко в форума и задавах и много глупави въпроса за кото се извинявам за тарпението което имах те да ми отговаря те.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
и аз съм с GRAND CHEROKEE 3.1
Свий
X
-
До: и аз съм с GRAND CHEROKEE 3.1
Айде да ти е жив и здрав новия кон и много да те слуша и радва!
Застрахова ли го? Че тук си спомяш какви драми миахме.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Хахахахаааааа! Абре Пацо, как не те беше срам бре! Човека с Патрола отзад сигурно му е драснал клечката на поляната пред тях от завист и мъкаВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
При човека с ЧерокитоВлади 333
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеХахахахаааааа! Абре Пацо, как не те беше срам бре! Човека с Патрола отзад сигурно му е драснал клечката на поляната пред тях от завист и мъка
И мъка няма.
Киро е пич.
Продава го.
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=20834
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеНяма завист.
И мъка няма.
Киро е пич.
Продава го.
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=20834Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Да бре, виж в подписа на Влади, отдолу има линк.
Уаооо... Току що погледнах - 10 000-на публикация!Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеДа бре, виж в подписа на Влади, отдолу има линк.
Уаооо... Току що погледнах - 10 000-на публикация!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар