Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с гранда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с гранда

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
    Привет, днес на дисплея ми изписа следното- ALLRADANTRIEB WARTEN .Гугъл преводача ми го привежда така -задвижване на четирите колела засада....какво ще рече това?
    Не искам да те разочаровам, но това е еквивалентът на "Service 4x4 system" когато е настроен на английски да дава съобщения и НЯМА никакво отношение към обслужване, срокове за смяна на масла и т.н. Не подлежи на "reset" докато не се смени дефектиралия датчик - в случая вероятно става дума за датчика на позиция на раздатката.
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Баш , но има още няколко заподозрени .
      Клапан за управление на диференциал или инсталацията му + комбинация от двете.
      Датчик ABS....... !
      Така че четене с диагностика и т.н.
      Успех !
      Еди Рангелов : 0885 088 444
      Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
        Баш , но има още няколко заподозрени .
        Клапан за управление на диференциал или инсталацията му + комбинация от двете.
        Датчик ABS....... !
        Така че четене с диагностика и т.н.
        Успех !
        Автор на темата не съм... аз, Еди
        Здравейте, имам един проблем с джипа който е гранд чероки 4.0L бензин 1995г.

Коментар

1995 едва ли има клапан за управление на диференциал!
          Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Уф пак се подведох ама пусти мързел
            Еди Рангелов : 0885 088 444
            Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
              Не искам да те разочаровам, но това е еквивалентът на "Service 4x4 system" когато е настроен на английски да дава съобщения и НЯМА никакво отношение към обслужване, срокове за смяна на масла и т.н. Не подлежи на "reset" докато не се смени дефектиралия датчик - в случая вероятно става дума за датчика на позиция на раздатката.
              Появи се един два пъти този надпис за малко и повече не се е появявал. Ако има проблемен възел не трябва ли да си свети постоянно до отстраняване на проблема?
              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Проблем с гранда

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                Чакаме......
                Да отстраня и този проблем ......и си заминава...
                Пак да напомня за обещанието от миналата година!
                Land Rover Discovery II, V8 4.0
                VW Golf VI variant
                Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Появи се един два пъти този надпис за малко и повече не се е появявал. Ако има проблемен възел не трябва ли да си свети постоянно до отстраняване на проблема?
                  Каква ти е раздатката? Ако е NP/NV242 повредата най-често е в един датчик, без който можеш спокойно да минеш - просто има за цел да показва на таблото дали е на "4х4 low" или на "4х4 part-time". В един момент ще престане да показва каквото и да било, но освен положението на лоста, предполагам, можеш да познаеш в какъв режим караш. А този датчик показва единствено и само положението на лоста на раздатката, не и действителната й позиция. Ще изчезне и съобщението за грешка като даде окончателно фира датчикът.

Коментар

Беше пуснат за продажба ....По ред причини се отказах да го продавам.

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                    Каква ти е раздатката? Ако е NP/NV242 повредата най-често е в един датчик, без който можеш спокойно да минеш - просто има за цел да показва на таблото дали е на "4х4 low" или на "4х4 part-time". В един момент ще престане да показва каквото и да било, но освен положението на лоста, предполагам, можеш да познаеш в какъв режим караш. А този датчик показва единствено и само положението на лоста на раздатката, не и действителната й позиция. Ще изчезне и съобщението за грешка като даде окончателно фира датчикът.
                    Раздатката ми е NV249 Full time. Ще пробвам като включа бавните дали ще го индекира на дисплея.

Коментар

Ще пробвам като включа бавните дали ще го индекира на дисплея.
                      Пробвах ,светва си надписа LO на дисплея.

Коментар

Вече се продава.....ти си с предимство, а ще има и бонус за теб

Коментар

Вече се продава.....ти си с предимство, а ще има и бонус за теб

Охо, какво виждат очите ми. Да не си ходил на църква?
                          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Оправи ли проблема?

Коментар

Първоначално публикуван от oboPoTeH Преглед на мнение
                              Оправи ли проблема?
                              Май да ,вече го продава
                              Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Здравейте,пак проблем! Тъй като не съм си в къщи и джипа не се кара по 40-50дена щерката го припалва от време на време. При всяко припалване дисплеят започвал да мига занулен ,това ми е ясно обаче днес въобще не е светнал. Може ли да е от слаб акумолатор или има някакъв бушон или и аз не знам. Като се прибирам пак е така но като го сверя и при ежедневно каране няма проблем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X