Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с гранда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с гранда

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
    Да отстраня и този проблем ......и си заминава...
    Чакаме......
    Land Rover Discovery II, V8 4.0
    VW Golf VI variant
    Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от ardmin Преглед на мнение
      Диференциалът ако има износване се хваща по хлабината в пинион/корона.
      Това не е вярно!!!!
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от ardmin Преглед на мнение
        Вдигни го на подемник и един човек отвътре да дава газ докато се чуе виенето. Слушайте отдолу откъде е и после решавай за ремонт. Има слушалки като докторските, които завършват с тел вместо с кръгче и като го допреш до всеки агрегат се чува ясно има ли проблем или не. Диференциалът ако има износване се хваща по хлабината в пинион/корона. Ремонт но диф е скъпо нещо, надявай се да е задното каре на предния кардан. Него по хлабината не можеш да го хванеш, или вие или не, но се сменя лесно 180лв е ново в Скорпионите и още 20лв смяна и си готов.
        Вече го смених дифа с такъв втора употреба. Привидно в добро състояние, но шумът си остана....Затова и търся компетентен човек който да го прегледа на живо , да не сменям на ред всичко че много бие в кръста. Ако трябва пак ще го сменя стига диагнозата да е вярна.
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
          Чакаме......
          Вече се продава ......

Коментар

Ей, не ти провървя с тоя Гранд... Пожелавам ди Новата Година да ти донесе нещо наистина читаво!
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

То колата е като жената,или уцелваш от първия път или проба грешка и така на татък.
              Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Не ми се вярва ,но се оказа че дифове на гранд се правят само в София.....Остават ми още 5-6 дена на Българска земя и така ще я търкалям, на пролет ще я мислим. Да попитам може ли газово за 6 цилиндъра да се направи за 8 ?

Коментар

Хаха виждал съм и за 4 цилиндъра да се направи за 8 ама не ме питай как работи. Та отговора е МОЖЕ НО НЕ ТРЯБВА ЗАЩОТО Е ПРОСТОТИЯ СТРАШНА.
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Вече го смених дифа с такъв втора употреба. Привидно в добро състояние, но шумът си остана....
                    Една седмица разглобявам и сглобявам диференциал, най-накрая се убедих че колата шуми от няколко различни взаимно не свързани места....в моя случей преден заден диференциал и задно каре на предния кардан.
                    Колко време отиде да мера, чета, питам, да идват тук хора, аз да хода при други, да слушам вярни и невярни неща от майстори и "майстори", не смятам ......
                    Да попитам може ли газово за 6 цилиндъра да се направи за 8 ?
                    Атмосферно (с "плочка") или "инжекцион", марка модел?
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                      Хаха виждал съм и за 4 цилиндъра да се направи за 8 ама не ме питай как работи. Та отговора е МОЖЕ НО НЕ ТРЯБВА ЗАЩОТО Е ПРОСТОТИЯ СТРАШНА.
                      Там където живея в Германия мярнах един 5,9 на изгодна цена и ми мина през главата дали да не го взема и да спра да наливам пари в тази 4-ка. А газовият инджексион ми е много добър.... само дето му липсват 2 инжектора или както там се казват

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                      Една седмица разглобявам и сглобявам диференциал, най-накрая се убедих че колата шуми от няколко различни взаимно не свързани места....в моя случей преден заден диференциал и задно каре на предния кардан.
                      Колко време отиде да мера, чета, питам, да идват тук хора, аз да хода при други, да слушам вярни и невярни неща от майстори и "майстори", не смятам ......
                      Атмосферно (с "плочка") или "инжекцион", марка модел?
                      При мен като махна предният кардан и шума изчезва , даже така карах около 2000км. Значи остава предният диф или кардан. Ще сменя карето, ама не ми се иска така на сляпо да стрелям.Както писах по горе инжекцион е ,трябва да погледна в книжката за марката .
                      П.П. Всъщност намерих снимки.
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20150919_140805.jpg
Прегледи:1
Размер:98.1 КБ
ID:5697809

Име:IMG_20150919_140748.jpg
Размер:117.2 КБ
ID:5697810

Име:IMG_20150919_141015.jpg
Размер:143.2 КБ
ID:5697811
                      Последно редактирано от jaxan; 05-01-16, 10:49.

Коментар

Привет, днес на дисплея ми изписа следното- ALLRADANTRIEB WARTEN .Гугъл преводача ми го привежда така -задвижване на четирите колела засада....какво ще рече това?

Коментар

Привет, днес на дисплея ми изписа следното- ALLRADANTRIEB WARTEN .Гугъл преводача ми го привежда така -задвижване на четирите колела засада....какво ще рече това?
                          Трябва да направиш обслужване на системата 4х4
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            Трябва да направиш обслужване на системата 4х4
                            Сменил съм всички масла ако това имаш на предвид под обслужване преди няма и две ,три хиляди км. Може ли да е било зададено като опция в компа на определени километри и да се включва този надпис.

Коментар

...Може ли да е било зададено като опция в компа на определени километри и да се включва този надпис.
                              Най-вероятно е точно това.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                Най-вероятно е точно това.
                                Благодаря

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X