Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с гранда
Свий
X
-
От: Проблем с гранда
Първоначално публикуван от ardmin Преглед на мнениеДиференциалът ако има износване се хваща по хлабината в пинион/корона.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ardmin Преглед на мнениеВдигни го на подемник и един човек отвътре да дава газ докато се чуе виенето. Слушайте отдолу откъде е и после решавай за ремонт. Има слушалки като докторските, които завършват с тел вместо с кръгче и като го допреш до всеки агрегат се чува ясно има ли проблем или не. Диференциалът ако има износване се хваща по хлабината в пинион/корона. Ремонт но диф е скъпо нещо, надявай се да е задното каре на предния кардан. Него по хлабината не можеш да го хванеш, или вие или не, но се сменя лесно 180лв е ново в Скорпионите и още 20лв смяна и си готов.не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнениеЧакаме......не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Не ми се вярва ,но се оказа че дифове на гранд се правят само в София.....Остават ми още 5-6 дена на Българска земя и така ще я търкалям, на пролет ще я мислим. Да попитам може ли газово за 6 цилиндъра да се направи за 8 ?не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Хаха виждал съм и за 4 цилиндъра да се направи за 8 ама не ме питай как работи. Та отговора е МОЖЕ НО НЕ ТРЯБВА ЗАЩОТО Е ПРОСТОТИЯ СТРАШНА.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеВече го смених дифа с такъв втора употреба. Привидно в добро състояние, но шумът си остана....
Колко време отиде да мера, чета, питам, да идват тук хора, аз да хода при други, да слушам вярни и невярни неща от майстори и "майстори", не смятам ......
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеДа попитам може ли газово за 6 цилиндъра да се направи за 8 ?0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеХаха виждал съм и за 4 цилиндъра да се направи за 8 ама не ме питай как работи. Та отговора е МОЖЕ НО НЕ ТРЯБВА ЗАЩОТО Е ПРОСТОТИЯ СТРАШНА.
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеЕдна седмица разглобявам и сглобявам диференциал, най-накрая се убедих че колата шуми от няколко различни взаимно не свързани места....в моя случей преден заден диференциал и задно каре на предния кардан.
Колко време отиде да мера, чета, питам, да идват тук хора, аз да хода при други, да слушам вярни и невярни неща от майстори и "майстори", не смятам ......
Атмосферно (с "плочка") или "инжекцион", марка модел?
П.П. Всъщност намерих снимки.
Последно редактирано от jaxan; 05-01-16, 10:49.не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Привет, днес на дисплея ми изписа следното- ALLRADANTRIEB WARTEN .Гугъл преводача ми го привежда така -задвижване на четирите колела засада....какво ще рече това?не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеПривет, днес на дисплея ми изписа следното- ALLRADANTRIEB WARTEN .Гугъл преводача ми го привежда така -задвижване на четирите колела засада....какво ще рече това?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеТрябва да направиш обслужване на системата 4х4не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение...Може ли да е било зададено като опция в компа на определени километри и да се включва този надпис.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеНай-вероятно е точно това.не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар