Здравейте. Има възможноста да ми подарят или да се купи на символична цена Compass. Jeep-а е купуван от втория ми баща от Гърция през 2005 година за 35 000 ерво от магазина. Каран е 5 години (до 2010) докато не ги удари кризата. На 70 000км е. 2000 кб/с. бензин. За конски сили не знам. Всичко е сменяно в сервиз на JEEP в Атина. На пръв поглед изобщо не трябва да се замислям и да го взема, но ... "да не си вкарам таралеж в гащите"<br>Скъпа ли е подръжката? Има ли части? Не искам като се развали да имам недвижило имущество и да се чудя как ще се ремонтира. Взимам нормална заплата от 1000 лв. Избора ми дали ще е по джоба ми?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвет при избор на Compass
Свий
X
-
От: Съвет при избор на Compass
"На подарен кон зъбите не се гледат"Първоначално публикуван от Iso84 Преглед на мнениеЗдравейте. Има възможноста да ми подарят или да се купи на символична цена Compass. Jeep-а е купуван от втория ми баща от Гърция през 2005 година за 35 000 ерво от магазина. Каран е 5 години (до 2010) докато не ги удари кризата. На 70 000км е. 2000 кб/с. бензин. За конски сили не знам. Всичко е сменяно в сервиз на JEEP в Атина. На пръв поглед изобщо не трябва да се замислям и да го взема, но ... "да не си вкарам таралеж в гащите"<br>Скъпа ли е подръжката? Има ли части? Не искам като се развали да имам недвижило имущество и да се чудя как ще се ремонтира. Взимам нормална заплата от 1000 лв. Избора ми дали ще е по джоба ми?
Ако ти се стори скъпа поддръжката и няма части (по-скоро е обратното) - ще го продадеш на части и ще изкараш доста пари.
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
-
Казва се "Басси и ебассито!!!"!
Аку има още чуденки, аз моа да го придобия!!!!Кат подарАк!МнооогУ обичам пУдаръци!!!

Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
0888854582
Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!
Коментар
-
Веселиш се ти, ама я си спомни темата, дето един питаше дали на "Додж Чарджър" може да присади някакъв дизел, щото не може да го изхранва ?Първоначално публикуван от traun Преглед на мнениеАку има още чуденки, аз моа да го придобия!!!!Кат подарАк!МнооогУ обичам пУдаръци!!!
Но с 2 литра мотор, пък и на газ няма да има подобни проблеми. За сравнение, във форума се продава един, ама 2,4 л. за 17 000 лв.В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар