Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет при избор на Compass

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет при избор на Compass

Здравейте. Има възможноста да ми подарят или да се купи на символична цена Compass. Jeep-а е купуван от втория ми баща от Гърция през 2005 година за 35 000 ерво от магазина. Каран е 5 години (до 2010) докато не ги удари кризата. На 70 000км е. 2000 кб/с. бензин. За конски сили не знам. Всичко е сменяно в сервиз на JEEP в Атина. На пръв поглед изобщо не трябва да се замислям и да го взема, но ... "да не си вкарам таралеж в гащите"<br>Скъпа ли е подръжката? Има ли части? Не искам като се развали да имам недвижило имущество и да се чудя как ще се ремонтира. Взимам нормална заплата от 1000 лв. Избора ми дали ще е по джоба ми?

От: Съвет при избор на Compass

Първоначално публикуван от Iso84 Преглед на мнение
    Здравейте. Има възможноста да ми подарят или да се купи на символична цена Compass. Jeep-а е купуван от втория ми баща от Гърция през 2005 година за 35 000 ерво от магазина. Каран е 5 години (до 2010) докато не ги удари кризата. На 70 000км е. 2000 кб/с. бензин. За конски сили не знам. Всичко е сменяно в сервиз на JEEP в Атина. На пръв поглед изобщо не трябва да се замислям и да го взема, но ... "да не си вкарам таралеж в гащите"<br>Скъпа ли е подръжката? Има ли части? Не искам като се развали да имам недвижило имущество и да се чудя как ще се ремонтира. Взимам нормална заплата от 1000 лв. Избора ми дали ще е по джоба ми?
    "На подарен кон зъбите не се гледат" Ако ти се стори скъпа поддръжката и няма части (по-скоро е обратното) - ще го продадеш на части и ще изкараш доста пари.
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Това е модела. За части - не мисля. Морално не мога да го направя. Взимам я и карам или ще си гние в Атина.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Used-Jeep-8.jpg
Прегледи:2
Размер:146.2 КБ
ID:5658449

Коментар

Странно е да купиш 2005г в Гърция кола за която се твърди че дебютира на пазара 2006г. ама карай, Аллах акбар. 2.0л може и да е само с предно.....ама пък подарък е все пак :-)))
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Взимай и карай, пък ако се развали нещо тогава ще му мислиш.
          Jeep KJ 3.7 V6 Ltd.

Коментар

Баси и работата, на мен ще ми подаряват кола, и аз ще се чудя аджеба да я взема или да не я взема

Коментар

Казва се "Басси и ебассито!!!"!
              Аку има още чуденки, аз моа да го придобия!!!!Кат подарАк!МнооогУ обичам пУдаръци!!!
              Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
              0888854582
              Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
              Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Първоначално публикуван от traun Преглед на мнение
                Аку има още чуденки, аз моа да го придобия!!!!Кат подарАк!МнооогУ обичам пУдаръци!!!
                Веселиш се ти, ама я си спомни темата, дето един питаше дали на "Додж Чарджър" може да присади някакъв дизел, щото не може да го изхранва ?
                Но с 2 литра мотор, пък и на газ няма да има подобни проблеми. За сравнение, във форума се продава един, ама 2,4 л. за 17 000 лв.
                България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X