Здравейте. Има възможноста да ми подарят или да се купи на символична цена Compass. Jeep-а е купуван от втория ми баща от Гърция през 2005 година за 35 000 ерво от магазина. Каран е 5 години (до 2010) докато не ги удари кризата. На 70 000км е. 2000 кб/с. бензин. За конски сили не знам. Всичко е сменяно в сервиз на JEEP в Атина. На пръв поглед изобщо не трябва да се замислям и да го взема, но ... "да не си вкарам таралеж в гащите"<br>Скъпа ли е подръжката? Има ли части? Не искам като се развали да имам недвижило имущество и да се чудя как ще се ремонтира. Взимам нормална заплата от 1000 лв. Избора ми дали ще е по джоба ми?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвет при избор на Compass
Свий
X
-
От: Съвет при избор на Compass
Първоначално публикуван от Iso84 Преглед на мнениеЗдравейте. Има възможноста да ми подарят или да се купи на символична цена Compass. Jeep-а е купуван от втория ми баща от Гърция през 2005 година за 35 000 ерво от магазина. Каран е 5 години (до 2010) докато не ги удари кризата. На 70 000км е. 2000 кб/с. бензин. За конски сили не знам. Всичко е сменяно в сервиз на JEEP в Атина. На пръв поглед изобщо не трябва да се замислям и да го взема, но ... "да не си вкарам таралеж в гащите"<br>Скъпа ли е подръжката? Има ли части? Не искам като се развали да имам недвижило имущество и да се чудя как ще се ремонтира. Взимам нормална заплата от 1000 лв. Избора ми дали ще е по джоба ми?Ако ти се стори скъпа поддръжката и няма части (по-скоро е обратното) - ще го продадеш на части и ще изкараш доста пари.
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
-
Казва се "Басси и ебассито!!!"!
Аку има още чуденки, аз моа да го придобия!!!!Кат подарАк!МнооогУ обичам пУдаръци!!!
Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
0888854582
Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от traun Преглед на мнениеАку има още чуденки, аз моа да го придобия!!!!Кат подарАк!МнооогУ обичам пУдаръци!!!
Но с 2 литра мотор, пък и на газ няма да има подобни проблеми. За сравнение, във форума се продава един, ама 2,4 л. за 17 000 лв.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар