Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ремонт на кормилна кутия в София за 2.7 cdr

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ремонт на кормилна кутия в София за 2.7 cdr

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Не беше ли този модел на Ауди известен като "Душегуба"?
    Всъщност "душегуба" излиза малко по-късно и е много калпав v6 мотор. Този от 96г. е 5 цилиндров редови и се слави като един от най-здравите на ауди.
    Никога повече части от "Вест Ауто"!!!
    Jeep Grand Cherokee WJ 4.7 V8 2000 year

Коментар

Здравейте Колеги,
      аз не разбирам от мотори, но имам реална база за сравнения между двете коли и съм написала каква е разликата! А също така не съм споменавала, че имам проблем с мотора на джипа, за сега е здрав, както и мотора на аудито! Въобще не искам да дълбая по доста обширната темата за марките, всеки е фен на нещо, като за едни то е хубаво ,за други не! "Всичко е въпрос на вкус"-казало кучето и близнало под опашката.
      Към Джоу: все още не сме свалили кутията, карам така, защото течът не е силен,а и нямам свободно време! ТУ ни препоръчаха и други колеги, така че ще го имаме предвид! Благодаря за отзивчивостта!

Коментар

Здравейте Колеги,
        моля споделете на колко трябва да са напомпани гумите.Навярно пише някъде,но аз така и не открих подобен надпис.Последния гумаджия,който ги припомпа каза 2,7 атм.,но ми се стуват меки.Колко е оптималното налягане?

Коментар

Първоначално публикуван от ZZori Преглед на мнение
          Здравейте Колеги,
          моля споделете на колко трябва да са напомпани гумите.Навярно пише някъде,но аз така и не открих подобен надпис.Последния гумаджия,който ги припомпа каза 2,7 атм.,но ми се стуват меки.Колко е оптималното налягане?
          33 psi или 2.275 атм/бара за фабричния размер гуми 245/70/16 или сходен според производителя.

Аз лично зимата карам на 2. Вози много меко и нищо никъде не тропка. Лятото когато имам предимно извънградско съм ги помпал и над 2.4 Разлика се усеща по неравности, кръпки по асфалта и легнали полицаи. На 2.7 би трябвало да се усеща всяка песъчинка предполагам.
          WG 2.7 CRD

Коментар

Когато дадеш на гладния въдица вместо риба е по-добре (за да не става мързелив)
            Колегите са си направили труда , уважавайте ги , четете не ги жалете
            http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=10803
            Последно редактирано от edirangelov; 05-05-15, 21:02.
            Еди Рангелов : 0885 088 444
            Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Господин Рангелов,
              рових и четох достатъчно,но не намерих тема за налягането в гумите,затова попитах! Когато се опитам да отворя линка,който сте публикували,излиза съобщение,че нямам право на достъп до тази страница,най-вероятно защото съм младши участник!
              Благодаря все пак!!!

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
              33 psi или 2.275 атм/бара за фабричния размер гуми 245/70/16 или сходен според производителя.

Аз лично зимата карам на 2. Вози много меко и нищо никъде не тропка. Лятото когато имам предимно извънградско съм ги помпал и над 2.4 Разлика се усеща по неравности, кръпки по асфалта и легнали полицаи. На 2.7 би трябвало да се усеща всяка песъчинка предполагам.
              Вероятно ще трябва да ги спадна до към 2,2 или 2,4 за да усетя разликата. А меки ми се струват на външен вид,сякаш са по сплескани!
              Последно редактирано от CarTest™; 05-05-15, 23:52.

Коментар

А меки ми се струват на външен вид,сякаш са по сплескани!
                ..... все меки и сплескани ви(Ви) се струват.....Някъде по-горе писах "звънни" - ай'де, не апя (или поне не много) :-))))
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                  ..... все меки и сплескани ви(Ви) се струват.....Някъде по-горе писах "звънни" - ай'де, не апя (или поне не много) :-))))
                  Здравей Деде,
                  минавам на ти защото виждам,че рядко някой използва учтивата форма,а и писанията предопределят тази форма!
                  Незнам защо държиш да ти звъня и да те занимавам с глупости! Аз съм един невеж потребител на това чероки и винаги ще имам въпроси,за някои смотани ,за други не! Ако се бях сетила по-рано да се включа в този форум със сигурност щях да си спестя едни две седмици чудене какво и е на джипката(когато се беше прецакала някаква букса на раздатката и ме вкарваше в авариен режим постоянно). Та тогава Деде,ако беше предложил да ти позвъня,със сигурност щях да го направя! Сега не виждам смисъл,питам нещо и колегите отговарят доста изчерпателно! Обещавам, ако възникне сложен казус по това недомислие JEEP,първо теб да притесня!
                  "..... все меки и сплескани ви(Ви) се струват....."-ми те така изглеждат!
                  Последно редактирано от ZZori; 06-05-15, 23:05.

Коментар

Аз съм един невеж потребител на това чероки и винаги ще имам въпроси.....
                    Именно за това.Наслушал съм се на "компетентни" отговори от още по-компетентни "майстори" които с цел да препечелят някой и друг лев на гърба на клиента измислят странни ремонти, и докарват тези принципно здрави машини до пълна разруха.
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

"..... все меки и сплескани ви(Ви) се струват....."-ми те така изглеждат!
                      Така изглеждат щото са големи, и колкото по-големи ще ползваш, толкова по-меки трябва да са. Поне при джипките е така.
                      А твоите, ако ги повтвърдиш още малко, верно ше броиш песъчинките.

С гумите и налягането всичко е проба/грешка, но имай предвид, че всички манометри показват различно и почти винаги грешно,
                      но намериш ли точното за теб, няма да имаш проблем.

А както е казал и един колега по-горе, и аз карам в града с по-меки гуми, и ако ходя някъде на "по-магистрално" слагам 0.2атм отгоре.

Важно е да знаеш, че налягането се мери на студени (некарани) гуми, защото като се стоплят се качва поне с 10% ако са с въздух.

P.S. Понеже държа на десетите в налягането поради ред причини, винаги имам верен манометър в жабката на това което карам в момента.
                      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Аз пък карам с азот на 2,2 и не барам!(31х10,5/15)
                        Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
                        Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
                        Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
                        Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

А аз се чудех що на мотора и джипа ти изглеждат по еднакъв начин !

... е, поне по краищата гумите ше са ти като нови.

Коментар

Като идваш другия път си носи шуплер,ако нямаш ще ти дам да ги мериш/тия на джипа/,а тия на мотора са си износени от нови....

Коментар

Имах предвид като напречно сечение, и какво го чака чисто новия ти грайфер в средата.

Мани майтапа, много им е, въпреки че ползваш Пахерото повече за хасфалт.

... ма поне ти е разтоварена хидравликата !

Коментар

Добре де ще направя компромис и ще ги спадна до 2,0..........договорихме ли се ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X