Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ремонт на кормилна кутия в София за 2.7 cdr

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ремонт на кормилна кутия в София за 2.7 cdr

Здравейте Колеги,
    от около година съм собственик на Grand Cherokee 2.7 CDR 2002г! За това време доста части смених по моя Гранд, защото много проблеми създава! От два дена протече и масло и след оглед от майстор, който вече добре познава тази ''Kошница",заключението беше:проблем с кормилната кутия!
    Та,въпросът ми е: къде в София има свестен майстор и съответно горе -долу какви пари взема за подобен вид ремонт, като се има в предвид,че кутията ще му бъде занесена,а не джипа закаран?
    Още един въпрос: заседнал е един диск във фабричното радио,някой да е имал същия проблем и как го е решил?
    Благодаря предварително за отговорите!

От: ремонт на кормилна кутия в София за 2.7 cdr

В "Жизет" (до бившата Окръжна болница) се занимават с ремонт кормилни кутии, рециклиране на кардани и т.н.. Правили са ми кормилна кутия (на друга марка) и се бяха справили добре.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Сервиз хидравлика до гараж Малашевци в бившия Дап.
      Ако се интересувате още ще ви пратя телефон
      Кия Спортидж 2000тди
      Всеки шут отзад-е крачка на пред

Коментар

Питай Дедо Владо.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
          Питай Дедо Владо.
          Сега ще има въпрос "То'а пъ кой е?"
          Първоначално публикуван от ZZori Преглед на мнение
          който вече добре познава тази ''Kошница"
          Явно има пропуски в знанията. Кошници май не съм срещАл.
          Джипките се делят на "кокошарници" (карани от жена) и "курници" (същите карани от мъж) ...анатомични разлики, к'о да пра'иш

Сега спомени какво масло тече и от къде тече.
          Като правило ЦРД-то би трябвало да е с хидравличен вентилатор, и при тях теч може да има и от мЪркучи.
          Ако кОтията е на път да се окоти, може да тече от долЕ, може и отгорЕ => т.е. различни по стойност ремонти.
          Отдолу става и на място с мека китка, "майката" и т.н. - семеринг и прашник.
          Отгоре се маха: отпред муцуната(бронята), подкалника, казанчето за чистачките, отгоре акумулатор и стойката му, куРмилната кОтия, и на специализиран сервиз....150.+/- малко лв.........та к'ъв е теча?
          Последно редактирано от дядо владо; 24-04-15, 12:10.
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Благодаря на всички колеги включили се с отговор!
            Сега малко по-специално към Дядо Владо:
            Уважаеми Дядо Владо,
            изобщо не се чудя кой сте, защото преди да направя регистрация и да публикувам тема в този сайт съм прочела много страници и най-различни мнения от Вас и ваши колеги и съм впечатлена от Вашата духовитост и чувство за хумор!
            На тази моя джипка каквито и имена да и сложи човек, са й малко, това е такова недомислие, че просто оставам безмълвна! Така както съм я подкарала с многото ремонти по нея, в скоро време ще си я "създам". Но уви вече е късно за вайкане ,от година е моя! Леко само ще отбележа ремонтите по нея: смяна датчик на раздатка-вкарваше я в авариен режим, ремонт на патрона-не искаше да се завърти ключа при палене, подмяна на буксата (не знам за какво беше тази букса ,но течеше масло),течеше масло от предния диференциал, смених всички видове масла по диференциал, двигател и т.н., да не говорим, че подгряването на шофьорската седалка не работи и един диск е заседнал във фабричното радио. Веднъж остана с малко нафта, беше паркирана с дясната част на тротоар и после нямаше палене, даже и като й налях 30л нафта.
            И сега последното е теч на хидравлично масло отдолу на кОтията, не е силен но си покапва по-малко!
            Дядо Владо, бихте ли пояснили какво значи това, все пак съм жена: " Отдолу става и на място с мека китка, "майката" и т.н. - семеринг и прашник"
            И другото което да попитам къде да потърся семеринг за тази кутия? Четох, че тези части са кът.
            Последно редактирано от ZZori; 24-04-15, 15:19.

Коментар

Добър вечер , препоръката ми е да отидете на място при Дядо Владо за оглед и евентуално ремонт . Така по обяснения ще е трудно и може да ви насочим в грешна посока !
              Успех
              Еди Рангелов : 0885 088 444
              Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Сега малко по-специално към Дядо Владо:
                Звънни, ще обяснявам.
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Не и обяснявай,че вече я уплаши с това-"отдолу с мека китка"!!! Вземи и оправи този "кокошкарник",а после при мен-да оправим ........предницата!
                  088пет722пет99
                  http://www.hydropompi.com/

Коментар

Здравейте Колеги,
                    взех решение да свалим кутията и да я занесем там където е написал колегата Петър Анев! После ще видим какво ще се случи с обезвъздушаването на хидравликата!
                    До REGULATOR: проблем с предницата нямам,всички втулки,накрайници и шарнири са без луфтове!!!

Коментар

Здравей ZZori,

Чета темата и не виждам някаква голяма драма с колата... Явно предния собственик не я бил обслужил, но чак пък да е "създадена".
                      До колкото разбирам проблеми с мотор, раздатка, скоростна кутия, виещи диференциали, тампони и спирачки няма?
                      Лошото е, че явно те дразни от самото начало и от това няма оправяне. Разбирам напълно, защото и аз съм имал подобна кола, която взех с голямо желание и само след 5 месеца я продадох заради капризно CD, защото ме дразнеше...
                      Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

Здравей AAF,
                        да предният собственик изобщо не е полагал грижи, но късно го разбрах!
                        Аз си харесвам джипката и я карам с удоволствие, но е много капризна и тъкмо оправя едно, то тръгне друго да се чупи! Сравнявам я откъм поддръжка и експлоатация с едно ауди А6 2,5л TDI '96г на съпруга ми, та това ауди за 10 години едва ли е влизало повече от пет пъти в бокса за нещо по-сериозно от задължителното обслужване! Но какво да се прави всичко е до късмет при покупката!

Коментар

Здравей AAF,
                          ...едно ауди А6 2,5л TDI '96г...
                          Добре че не сме във форума на BMW, че ей са стана скандала

Коментар

... Аз си харесвам джипката и я карам с удоволствие, но е много капризна и тъкмо оправя едно, то тръгне друго да се чупи! Сравнявам я откъм поддръжка и експлоатация с едно ауди А6 2,5л TDI '96г на съпруга ми, ...
                            Не беше ли този модел на Ауди известен като "Душегуба"?
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Колега (както вече е прието като правилно обръщение и към женски колеги ),
                              ако все още не сте намерили хидравлици за ремонта, ще препоръчам тези които работят в ТУ катедра "Хидравлика".
                              Работя с тях повече от 15 години, всичко излиза с година гаранция и никога не съм имал проблем.
                              Мога да пусна координати на Л.С.
                              ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X