Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крушки за таблото - обърнах света и няма ....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Крушки за таблото - обърнах света и няма ....

Някои от цветовете светят слабо, да. Най-често жълти и оранжеви и повечето зелени, рядко и червени. Но има определен зелен цвят с висока интензивност - това са единствените цветни, които оставих в моето табло, за мигачите - просто цвета много ми хареса (дълбоко наситено зелено) и светят силно.

От друга страна с повечето червени, някои зелени и почти всички сини, проблем няма. Дори сините често светят по-силно отколкото е нужно, та се е налагало на светлината за дълги светлини да и сменям резистора или да и тунинговам диода с перманентен маркер докато затъмни с колкото трябва.

Та затова - купувате топло бяло и стават навсякъде - при мен има оранжеви, червени, сини и зелени индикатори - от първия вид в топло бяло стават за абсолютно всичко и понеже не светят директно нагоре, индикаторите не вадят очи, а цветовете са "естествени". Като се сложат студено-бели жълтото е гадно, червеното лилавее, а зеленото синее. За осветлението отново работят перфектно при мен, именно защото не светят нагоре, а настрани.

Та, купувайте топло бели. Вече всичките светят достатъчно силно, даже и дивите ментета. Жълтите, повечето зелени, и някои червени технологично са си с ниска ефективност. Виж сини може да купувате спокойно - много малко вероятно е да попаднете на нискоефективен такъв - практически цялата светодиодна индустрия е базирана на сини диоди и там са вкарани много пари, съответно са най-високоефективните диоди въобще.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ще видя това , което ще дойде , пък то ще си покаже дали ще е задоволително . Както казах , ми се искаше да запазя зеленото осветление на таблото , но и синьото е много приятно , стига да не мига и да гасне . Няма да подменям всички крушки , а само подсветката . Там са 5 лампи , а на мен ще ми дойдат 10 , та ако някоя изтори , да имам за подмяна , ама уж са по-качествени , та ще видим . Ако ми хареса , ще снимам и кача резултата .
      Jeep Grand Cherokee WJ - 2001g.- 3.1TD - Quadra-Drive
      Kawasaki ZZR 1200 - 2002 g.

Коментар

Здравейте!Да попитам:Как се демонтират EVIC-модула,плафоните с ръкохватките на задните врати и плафона на тавана в багажното отделение?Предполагам,че са щипки,но не искам да рискувам неподготвен в студа,че се чупят...Благодаря предварително!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X