Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем скоростна кутия WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем скоростна кутия WJ

Първоначално публикуван от CITIZEN Преглед на мнение
    ........... които ако ти дадат на късо и включи два пакета едновременно след ремонта и ще я направиш на салата вътре...
    А като включи три пакета Front clutch ,Rear clutch и overdrive clutch представяш ли си какво ще стане Ще вземе да има четвърта скорост!!

Коментар

НаЙвно си мисля, че не може да включи несъвместими пакети или каквото и да било едновременно - няма да има достатъчно налягане на АТъФъту ?
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        НаЙвно си мисля, че не може да включи несъвместими пакети или каквото и да било едновременно - няма да има достатъчно налягане на АТъФъту ?
        АТъФъту ша си има налягане ма тия джвъчки дет го пУщат налягането са ON/OFF и кЪт даде на късо ко ше стане ами нищо, просто няма да пусне налягане!!

Коментар

Ами то има Колеги дето са правили ремонти на Кутии, да си кажат мненията след ремонтите, аз също съм правил на Grand Cherokee WJ 4.7H.O 2005г. и знам за какъв филм става въпрос, скоро имаше и един колега дето си прави ремонт на ZJ-я при.... и ZJ-я е доста известен и майстора и собственика и всеки може до прочете темата и отзивите за след ремонта за 2к+ и за течовете и за пречукванията и.... А разбирачите да кажат след ремонта със стария хидротрансформатор какво се случва и колко държи той именно след ремонта, клавиатурни гурута БОЛ....

"- Течът от автомата още не е спрян. Тече на задна скорост само, ама като лейка. Пред гаража ми е вече локва до локва и струйки, защото излизам на задна. Инак на пръчката не изглежда да губи много масло.
          Досега съм долял няма и литър, но и не го карам често.
          Чакам да ме вземат края на този месец или началото на другия на едно място и наново да разглобяват и гледат къде е проблема за теча.
          Иначе кутията си работи супер и си карам гранда насам натам, включително леки офроуд маршрути, като избягвам карането на задна скорост."
          Последно редактирано от PAJERO-PININFARINA; 29-04-15, 10:21.
          JEEP PATRIOT, 2.0CRD , 2008
          JEEP CHEROKEE XJ ,SPORT 4.0L 2000
          JEEP COMMANDER, 4.7L , 2009
          JEEP GRAND CHEROKEE WJ 4.7L H.O , 2005 OVERLAND 0878102108 -Иван

Коментар

ZJ е на Владо нали, е нали кутията вече е ремонтирана и работи перфектно, и не тече.

Коментар

Първоначално публикуван от PAJERO-PININFARINA Преглед на мнение
              Ами то има Колеги дето са правили ремонти на Кутии, да си кажат мненията след ремонтите ...
              Коментар на един колега след ремонт в Пловдив ...

... цялостен ремонт ми направи. Доволен съм да. Засега всичко работи.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от PAJERO-PININFARINA Преглед на мнение
                Ами то има Колеги дето са правили ремонти на Кутии, да си кажат мненията след ремонтите....
                Темата за ремонта е много обширна, и там има една променлива величина - собственика. От неговото поведение зависят много неща......
                Това като клавиатурен гуру!
                П.П. За питащите - в Сф-то пълен ремонт на 45-та кутия е към 2400лв. тотал (не при мен)
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Моята към момента работи отлично. Няма лашкания и превключва много мазно. След 2000км трябва да сменя маслото, а от сервиза ми дадоха 12 месеца гаранция за ремонта. Доволен съм!
                  Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

От 4 години ,откакто се сдобих с моя Либерти 2.8 2004г. , посещавам само сервиза на Цанко и съм доволен от тях , да са живи и здрави

Jeep Cherokee 2.8 CRD 2004
                    automat

Коментар

Къде е този сервиз ? И телефон ще свърши работа .
                      ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                      WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от морск Преглед на мнение
                        От 4 години ,откакто се сдобих с моя Либерти 2.8 2004г. , посещавам само сервиза на Цанко и съм доволен от тях , да са живи и здрави
                        Че какво правите на скоростна кутия в рамките на 4 години?
                        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Отговарям на уважаемия Боголюб ,нищо не съм правил по ск. кутия(слава богу) в последните 4 години ,но всичко друго, което е свързано с ремонти и поддръжка го правя при Цанко.Последното беше
                          преди по-вече от година.Капеше масло между ск.кутия и двигателя ,но толкова малко беше ,че даже не се налагаше да доливам масло , но ме дразнеше.Та те свалиха ск. кутия и смениха О-пръстен и
                          леглото му , а също така са забелязали ,че една от тапите на двигателя е доста корозирала и я смениха и нея и те така.Та може би това съм имал пред вид , че ходя само при тях , като съм писал цитирания
                          по-горе пост.За мен е много важно културното и уважително отношение към клиента .Телефони : МиД сервиз 052 599 530 ,0899 136 644 ,намира се под новия практикер ,не завиваш към Топливо , а се кара направо.Това за колегата Stank.

Успех!

Jeep Cherokee/Liberty/ 2,8 CRD 2004 Automat

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X