Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Таблото ми се побърка...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Таблото ми се побърка...

Благодаря ви на всички! Имам много ясен спомен, че уредите си падаха на нула с ваденето на ключа - миналата седмица се наложи няколко пъти да давам на контакт, за да видя нивото на бензина. Врях се под волана, не виждам къде е масата на таблото, но в крайна сметка това с уредите никому не вреди. Нямам нищо против да си е така

Виж, светлината на таблото (или по-точно липсата на такава) дразни. Най-вероятно фейдърът е сдал багажа окончателно. Не знам как това е съвпаднало с тази работа с уредите. В момента като временна мярка съм махнал крушката на осветлението на купето и си карам по тъмно с врътнато и щракнато наляво копче, при което таблото и лампите в краката ми светят. За зор за ман става. Дано да успея все пак да го оправя.

Друга странност стана с тази кола вчера, но за това ще отворя нова тема.

Пак - много благодарности за насоките!

Коментар

Ауу.. стрелките падат след изваждане на ключа, само гориво седи!!! Има проблем с табло бушони!
      Сваляш долния панел - дълъг е от врата до врата с 4-6 рапидки беше май.
      Проверяваш всичко. Особено кабелите над краката на шофера.....
      Най- напред бушонното табло - провери гнездата с мултицет> маса и "hot" на гнездото

2. на изключен ДВГ и изваден ключ мериш с мултицет Тока на покой от акумулатор ->/аларма и датчик гориво (CD ако е в шасито)/ друго няма!!!!!/ малък ток трябва да е - около 80mA - 150mA , ако е по голям има нещо някъде, дето консумира

за сега друго не се сещам,,,
      На CDто дето ти дадох има схема на всичко, потърси внимателно

П.С. Тази кола е ДИЗЕЛ какъв бензин бре?!

Коментар

Първоначално публикуван от Leam Преглед на мнение
        Ауу.. стрелките падат след изваждане на ключа, само гориво седи!!! Има проблем с табло бушони!
        Сваляш долния панел - дълъг е от врата до врата с 4-6 рапидки беше май.
        Проверяваш всичко. Особено кабелите над краката на шофера.....
        Най- напред бушонното табло - провери гнездата с мултицет> маса и "hot" на гнездото

2. на изключен ДВГ и изваден ключ мериш с мултицет Тока на покой от акумулатор ->/аларма и датчик гориво (CD ако е в шасито)/ друго няма!!!!!/ малък ток трябва да е - около 80mA - 150mA , ако е по голям има нещо някъде, дето консумира

за сега друго не се сещам,,,
        На CDто дето ти дадох има схема на всичко, потърси внимателно

П.С. Тази кола е ДИЗЕЛ какъв бензин бре?!
        Добре де - дизел Така му викам. Не сипвам бнзин

Благодаря ти, че се включи. Ще замеря всичко. Касетофонът обаче си има ток и без ключ и винаги си е било така откакто я взех. Свири си без ключ.
        Като така и така си тук, погледни другата странност с маслото

Иначе колата е супер и съм много благодарен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
        X