Обява

Свий
Няма добавени обяви.

grand cherokee 2,7 двигателят гасне при рязко подаване на гас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: grand cherokee 2,7 двигателят гасне при рязко подаване на гас

Не съм в БГ един приятел е закарал колата на майстор и той му е казал че ще ползва само кожуха на моята ГНП ,
    всичко вътре било сменено с нови части BOSCH .Всичко това ми струва 550 лв.

Коментар

При мен се появи същия проблем след премахване на ЕГР и засилване софтуерно. Първо забиха скоростите (Смених компютъра и се оправиха). След това Смених един от горивопроводите и клапанчето на филтъра за обратно гориво, но продължава да гасне при рязко подаване на газ. Видимо няма течове на гориво. Ще търся проблема в горивната система и ще пиша като го оправя.

Коментар

Дали може да е от някой маркуч на вакуума...

Коментар

Ако питаш компа ще пише проблем в регулатора , а всъщност е дюза.

Коментар

При мен вчера нямаше проблеми след многократно рязко подаване на газта. Преди да почне да гасне сменях клапана при горивния филтър и самия филтър, както и маркуча от филтъра към регулатора май беше. След това го карах спокойно около 200 км. и от вчера не гасне. Някъде бях чел се горивната система се самообезвъздушава (нз. дали е така) и сега нямам въздух в трубичките и видимо не тече гориво и нямам проблем

Проблема с гасненето се крие в горивната система. Няколко поста по-нагоре колега беше изброил какво да се провери

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X