Обява

Свий
Няма добавени обяви.

grand cherokee 2,7 двигателят гасне при рязко подаване на гас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: grand cherokee 2,7 двигателят гасне при рязко подаване на гас

А простата диагностика на място с ключът казва ли нещо?
    WG 2.7 CRD

Коментар

Може и някоя маса да се шегува.....

Коментар

На мен веднъж така ми изгасна(късната есен по тъмно баш по средата в кв. Христо Ботев - приток на адреналин), като се връщах от Еди след рециклиране на помпата високо налягане. Оказа се регулатор/клапан налягането на рейла. Еди спомена, някакво боклуче зацапване. Не я форсирах като изгасна между другото.
        WG 2.7 CRD

Коментар

Кабели и кормилен прът?
          Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
          Grand 3.1TD
          0898 620 306 Стоян

Коментар

На жена ми на Корола-та имаше такъв феномен-при ляв завой с повече газ и колата загасваше и светваха всички лампи на таблото.На десен завой никакъв проблем.След умуване над сложни хипотези се установи,че липсва скобата на акумулатора и при ляв завой плюса се допира до дросела и...рестарт.Добре,че не се подпали или не изгърмя някой комп.Та обърни внимание на кабелите и тоците...

Коментар

Знае ли някой от какво може да е с копчето за заключване отляво се заключват само левите врати,с копчето от ляво левите .
              Уредите по таблото не работят а осветлението на таблото светва и гасне само като плафон.Компа не показва никакви грешки сигурно неработи заедно с останалите уреди централното и то отказа ,и всичко това от веднъж.Възможно ли е да е от натрупани грешки защото ми беше паднал акумулатора и го свалях два пъти.

Коментар

Сигурно и цялата дясна ел инсталация не ти работи!?Ако е така,то това е = на умрял акумулатор.
                JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Първоначално публикуван от gachev Преглед на мнение
                  Знае ли някой от какво може да е с копчето за заключване отляво се заключват само левите врати,с копчето от ляво левите .
                  Уредите по таблото не работят а осветлението на таблото светва и гасне само като плафон.Компа не показва никакви грешки сигурно неработи заедно с останалите уреди централното и то отказа ,и всичко това от веднъж.Възможно ли е да е от натрупани грешки защото ми беше паднал акумулатора и го свалях два пъти.
                  Скъсан кабел в маншона на предна дясна врата.
                  Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                  SSang Yong Kyron 2.0xdi
                  Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Прегледах кабелите в предна дясна врата нищо купих си и ЕЛМ 327 но ми изписва че няма връзка с ECU и при диагностика с ключа пак нищо не се случва.

Коментар

Първоначално публикуван от gachev Преглед на мнение
                      Прегледах кабелите в предна дясна врата нищо купих си и ЕЛМ 327 но ми изписва че няма връзка с ECU и при диагностика с ключа пак нищо не се случва.
                      По-вероятно е проблемът да при шофьрската(лява) врата, в маншона с кабели. Поне при мен проблемът беше там. А OBD четец не може да хване такъв проблем, просто защото той не сигнализира с грешка в компютъра. OBD четците/тапите са няколко вида и спазват няколко протокола. Аз трябваше да изпробвам 3 тапи(на външен вид почти еднакви), докато намеря коя може да се закача и чете моятата кола.
                      WG 2.7 CRD

Коментар

Отворих и двете врати и намерих и в двата маншона по 1 скъсан кабел зарадвах се че съм решил проблема но уви след като ги свързах
                        нищо не стана .Трябва ли да се закачи на компютър да се изчистят грешките или проблема е другаде .Възможно ли е да е влезнал в някакъв режим
                        на блокаж поради натрупани грешки.

Коментар

Колега оправи ли болката и какво се оказа при теб за това -гасене на колата при рязко подаване на газ ?
                          При мен се появи същият проблем , но след премахване на вихровите клапи -хадуерно и софтуерно
                          Безгрижен , галантен и делови -Grand Cherokee 2,7crd / L.R. Discovery Td5

Коментар

Първоначално публикуван от Bay Jeep Преглед на мнение
                            Колега оправи ли болката и какво се оказа при теб за това -гасене на колата при рязко подаване на газ ?
                            При мен се появи същият проблем , но след премахване на вихровите клапи -хадуерно и софтуерно
                            Здравей , проблема е в горивната система :
                            1.Дюза(и) , при максимално налягане протича - проверка на стенд
                            2.ГНП , износване + пулсации - ремонт
                            3.Регулатор на налягането
                            При грешка , прекалено високо налягане , виж т. 2 и 3 също и да не би при софтуерното премахване да са я тунинговали за повишаване на вървенето и икономия.
                            Колегите вдигат малко налягането в рейла .......!
                            Обърни внимание на последното !!!
                            Еди Рангелов : 0885 088 444
                            Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Bay Jeep Преглед на мнение

Да с ремонт на ГНП и почистване на дюзите всичко заспа.

Коментар

А може ли да споделиш по конкретно какво са ремонтирали на ГНП-то и колко излезна цялото удоволствие като цена. Мисля, че на доста хора би им било полезно като информация.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X