Обява
Свий
Няма добавени обяви.
предни пружини за wj подмяна въпрос ?
Свий
X
-
От: предни пружини за wj подмяна въпрос ?
Мдаааа........Познато ми е!
Колко ти излезнА удоволствието?С труда!Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
0888854582
Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!
Коментар
-
Преди интервенцията беше около 45.5 отпред и 46.5 отзад, а сега е с + 5 см и отпред и отзад.Първоначално публикуван от bayco92 Преглед на мнениеКолега имаш ли данни колко е височината от главината до калника отпред и отзад.При мен мен отзад едната страна е 50см а от другата 48,5см ,дали това е заради бутилката за газ (троидална).
На първо четене - доста по-стегната возия, подобрена устойчивост в завой, но пак си клати задницата... в петък ще ходя на дълъг път и в гората, така че ще имам по-ясни впечатления, както на пътя, така и извън него...
@Traun - мани, не питай, Веско!
Коментар
-
Ако монтираш по-дебела задна стаж.щанга би трябвало да се застопори/успокои задницата.Първоначално публикуван от jamaika Преглед на мнениеПреди интервенцията беше около 45.5 отпред и 46.5 отзад, а сега е с + 5 см и отпред и отзад.
На първо четене - доста по-стегната возия, подобрена устойчивост в завой, но пак си клати задницата... в петък ще ходя на дълъг път и в гората, така че ще имам по-ясни впечатления, както на пътя, така и извън него...
@Traun - мани, не питай, Веско!
Коментар
-
Ако толко ви дразни сменете джипа.... Конструктивно няма как да се реши. Машината си е такава. Твърди тампони на моста отдолу и твърди на на А рамото са най доброто решение. Дори тогава обаче няма да се реши проблема на 100%.
Коментар
-
Чисто нови иди дойди да ги мериш.Ама при тия години и неясни собственици,окачване и поддръжка една с една няма да намериш.
Та въпроса е ......Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
...принципен.Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнениеТа въпроса е ......
Коментар
-
Както вика един приятел: Тая каручка, така си друса....
Както обещах - ето впечатления от първото пътуване на дълъг път с новото окачване... наотварен с 4 човека и багаж, на Петроханския проход, джипът се държи много приятно, не друса и на завоите го няма предишното изнасяне на цялата каросерия. Доста доволно.
Освен това - направих и 18 км на черен път- камъни, като на места се наложи да минавам през калища с по 30-40 см коловози и снежни преспи. На камъните беше доста неприятно, при скорост от около 20 км/ч доста друсаше, но пак се усещаше стабилна машината.
Това, което малко ме притеснява е, че при слизане от по-голяма височина /тротоар, или нещо стъпаловидно/, когато ми паднат задните гуми се чува едно доста силно "думкане" отзад и си мисля дали амортисьорите не се опъват до краен предел и те го издават този звук... но това в последствие ще го установявам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар