Обява

Свий
Няма добавени обяви.

JEEP WK 3.0 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: JEEP WK 3.0 CRD

Първоначално публикуван от бауки Преглед на мнение
    Здравейте относно ускорението на WJ чак по 2 не може да се каже но е по пъргав , и при превключване на скоростите WJ не се замисля докато при кутията на новия нещата се случват малко по бавно имам приятели с Мерцедеси с такива кутии и там нещата са същите . Относно клатенето стария ми не се накланяше кои знае колко. Проблем се оказа намирането на джанти с гуми.....от сорта 20ц
    здравей колега,при мен няма проблем с скоростите всички се изреждат без замисляне без значение режима на каране,помисли за смяна масло скоростна и филтър.И използвай двойния натиск с малка амплитуда на педала на газта- ще останеш изненадан !
    Mercedes-Benz GL 500

Коментар

Здравейте, ще си позволя да ползвам темата - доколкото е по-общо заглавието.

Дайте идеи от къде да си намеря пластмасови пръскалки - тези, които са на предния капак. Някакво животно е вилняло под капака (котка) и е помляло тотално пластмасите, в които влиза маркуча от помпата, която помпи течността за миене на стъкла от казанчето.

По моргите, които зная - няма такива джиджавки (то въобще такива джипове няма). С лепене се пробвах, ама не става - а и тя пластмасата си е остаряла - и се рони направо... А не си е работа да не мога да пръсна да измия стъклото в това време особено...
      Nissan Patrol GR Y60 2.8TD (отлетя)
      Grand Cherokee 3.0

Коментар

Вместо да въртиш телефони и да се мотаеш по моргите си ги купи от Балканстар. Няма да струват милиони...
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Ако щеш ми вярвай - направо забравих за тоя вариант... То не беше да търся в нетЯ по американски магазини и всякакви подобни простотии...Още сега ще им отперА въпрос за наличност...

P.S. Между другото сега си проверих профила в глобалния сайт и ми излиза, че има safety recall за някои модели:

https://www.chrysler.com/universal/w...ce/pdf/P41.pdf

Та и за това ще проверя...
          Последно редактирано от Angel_Pl_Angelov; 20-03-15, 12:35.
          Grand Cherokee 3.0

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
            Вместо да въртиш телефони и да се мотаеш по моргите си ги купи от Балканстар. Няма да струват милиони...
            Точно с Балканстар ще върти телефони и ще се мотае, точно защото на самите Балканстарци новите италиански собственици на марката адски трудно и бавно им спускат информация и части. А рафтовете с резервни части там са хванали паяжина. И съвсем логично това да се случва при представител на марката продаващ 50(петдесет) бройки за цялата държава. Ще е цяло чудо ако го имат в наличност или дори успеят да ги докарат за под месец.
            WG 2.7 CRD

Коментар

Ами най-много да сваля каквото е останало и да взема някакви мерки - и да видим тия 3Д принтери могат ли да свършат работа...
              Grand Cherokee 3.0

Коментар

Първоначално публикуван от a26 Преглед на мнение
                Ами най-много да сваля каквото е останало и да взема някакви мерки - и да видим тия 3Д принтери могат ли да свършат работа...
                Малко скъпи са тук: Pair of Jeep Grand Cherokee Windshield Washer Sprayer Nozzle Mopar OEM но излизат на първо гугълстване. При повече търсене, роЦкауто и т.н. не може да не изскочат на по-разумна цена.
                В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Преди две седмици продадох един комплект пръскалки мисля че поръчах за склад , ще проверя утре
                  Еди Рангелов : 0885 088 444
                  Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
                    Преди две седмици продадох един комплект пръскалки мисля че поръчах за склад , ще проверя утре
                    Цена ? Че на мен дясна пръскалка е счупена, маркучето е затапено още от покупката. Лявото (срещу шофьора) пръска доста добре и успява да мие и остатъка от стъклото, но ако има пръскалки на разумна цена...

Коментар

Около 27 лв. на брой при поръчка след 10 раб. дни , ако има желаещи ще поръчам по-вече

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                        Малко скъпи са тук: Pair of Jeep Grand Cherokee Windshield Washer Sprayer Nozzle Mopar OEM но излизат на първо гугълстване. При повече търсене, роЦкауто и т.н. не може да не изскочат на по-разумна цена.
                        Те излизат, ама все едно аз съм ги правил... и не са оем-ски- примерно https://www.rockauto.com/catalog/mor...jnid=39&jpid=0 или http://www.amazon.co.uk/Replacement-...er+Nozzle+jeep

Оригиналните са си в ценовия диапазон дето и Еди го е посочил. Еди, а вариант за по-бърза доставка? Че още в края на тая седмица почвам едни обиколки из БГ и ще е голяма мъка...
                        Grand Cherokee 3.0

Коментар

Около 35-36 на брой евентуално за петък , но утре не знам дали в цяла Европа е работен ден за да ги поръчам
                          И трябва да проверя утре в нашия склад дали нямаме може да са дошли и аз да не знам

Коментар

Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
                            Около 27 лв. на брой при поръчка след 10 раб. дни , ако има желаещи ще поръчам по-вече
                            Единични бройки продават ли се ? Щото на мен ми трябва една и то дясна (срещу пътника), за WH Hemi, син, с QD ІІ и т.н., за да не го отхвърли BCM-а и като се добави със StarScan Tool или DRB ІІІ, да я разпознае ECU-то

Коментар

Да и са еднакви

Коментар

Ако правите списък и поръчвате - пишете ме и мен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X