Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с светване на всички лампи на километража Jeep WK 3.0 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с светване на всички лампи на километража Jeep WK 3.0 CRD

Първоначално публикуван от madness75 Преглед на мнение
    а то като жена бе, леко искало даа го погалиш.
    Е тъй де тъй , леко
    Еди Рангелов : 0885 088 444
    Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Здравейте, от 2010 имам Jeep Grand Cherokee Limited 3000 CRD, произведен декември 2005. Винаги ми е правил свинщинката със светлините (при мен се гъбарка и с климатика, предни и задни светлини не са засегнати) - в началото веднъж на три месеца, с годините зачести. Нито веднъж при компютърна диагностика не е излизала грешка, която можеше да обясни тази картина. Реших, че проблемът произтича от допълнително поставените ксенони (с тях го взех) - разкарах ги, никаква промяна - "номерът" се прояви отново. Сега обаче положението е нетърпимо, защото дефектът се проявява по време на движение, като оборотите пощръкляват - падат под 1000 и скачат над 4000. Като го направи, се старая да се движа с ниска скорост (35-40км/ч), а това в софийския трафик не винаги е безопасно, и при първа възможност спирам, изключвам двигателя, вадя ключа, давам му 20 секунди и пробвам да запаля - обикновено на 3-4 опит запалва без да повтаря тъпотията. И така до следващия път. Пак го водих на диагностика - пак нищо. Открих това: http://www.topix.com/forum/autos/jee...6C8UCHKSS6D69G, а след това попаднах и на тази дискусия. При кого и как мога да проверя дали при моя дзвер става дума за ignition switch-а? Препоръки?

Коментар

При Еди от форума, успех!
        Mercedes-Benz GL 500

Коментар

Първоначално публикуван от ljonch Преглед на мнение
          Здравейте, от 2010 имам Jeep Grand Cherokee Limited 3000 CRD, произведен декември 2005. Винаги ми е правил свинщинката със светлините (при мен се гъбарка и с климатика, предни и задни светлини не са засегнати) - в началото веднъж на три месеца, с годините зачести. Нито веднъж при компютърна диагностика не е излизала грешка, която можеше да обясни тази картина. Реших, че проблемът произтича от допълнително поставените ксенони (с тях го взех) - разкарах ги, никаква промяна - "номерът" се прояви отново. Сега обаче положението е нетърпимо, защото дефектът се проявява по време на движение, като оборотите пощръкляват - падат под 1000 и скачат над 4000. Като го направи, се старая да се движа с ниска скорост (35-40км/ч), а това в софийския трафик не винаги е безопасно, и при първа възможност спирам, изключвам двигателя, вадя ключа, давам му 20 секунди и пробвам да запаля - обикновено на 3-4 опит запалва без да повтаря тъпотията. И така до следващия път. Пак го водих на диагностика - пак нищо. Открих това: http://www.topix.com/forum/autos/jee...6C8UCHKSS6D69G, а след това попаднах и на тази дискусия. При кого и как мога да проверя дали при моя дзвер става дума за ignition switch-а? Препоръки?
          Иди в БалканСтар да ти сменят контактния ключ. Безплатно е.

Коментар

поне знаеш, че нямаш изгорели лампи по таблото (instrument cluster)
            послушай колегата от горния пост

Коментар

Говорих с Еди. Под негова диктовка направих теста с нежното размърдване на ключа в движение - веднага "пламна" таблото и оборотите отидоха по дявола. Това му е проблема на шлепа, не мога да повярвам. ЕХаси кефа... Много мрачни предчувствия ме бяха обзели...

Коментар

Махай всички дрънкулки от ключа ако имаш и всичко ще спре , ако е начална фаза де.
                Mercedes-Benz GL 500

Коментар

В тази акция:NHTSA Campaign: 14V438000 не става ли въпрос точно за това ?

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                    Иди в БалканСтар да ти сменят контактния ключ. Безплатно е.
                    Само да попитам това по някаква акция ли е?Трябва ли да им се напомня,че е безплатно ?

Коментар

Да, по акция е.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                        Да, по акция е.
                        Благодаря за отговора.Ще пробвам във Варна тези дни.

Коментар

За няколко часа в "Балкан Стар" Варна ми го смениха това "чудо".Бяха много отзивчиви,при мен мина по акция.Ако трябва да се плаща е около 200лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X