Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Програма за диагностика на Jeep cherokee 2.5TDI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Програма за диагностика на Jeep cherokee 2.5TDI

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
    Това чудо JEEP се чете напълно само с апаратурата при Еди. Всички останали "четци" са само за допълнителни разходи за начинаещи. Но така е , всеки трябва да мине по своя път!
    Благородно завиждам на тези които са от С-я и околностите.До сега да я бях закачил при Еди 100пъти но съм на 400км и няма как.
    Инак съм говорил и с Еди и с дядо Владо...евала на тях! Каквото ги питах не скриха и не спестиха нищо. ХВАЛА!
    jeep CHEROOKEE KJ 2,4 147kс.

Коментар

Дилърите ползват това.

https://dcctools.com/en/witech/index.html

Коментар

и аз имах този проблем, не знам дали не е в мен на колегата джипа, оказа се с двигател от Вояджър, Благодаря на Еди и Марио че разбраха защо не върви и неще да пали. Вмомента чака да му взема един двигател и отново по трасетата.

Коментар

Ще ползвам повдигната тема да попитам за нещо сходно. Ако карам примерно със 110-120 км/ч на равно дори след това дори при леко изкачване оборотите падат сами до 2000, а скоростта не отлепя повече от ~90. Ако тръгна от Люлин по магистралата за Перник преди първия тунел по никакъв начин не може вдигне повече от ~90, а съвсем не е толкова върло.

Толкова ли си може или има проблем с турбото, защото го усещам не се включва над въпросните километри/обороти (90/2000)?!

Коментар

Първоначално публикуван от Fleetwood Преглед на мнение
            Ще ползвам повдигната тема да попитам за нещо сходно. Ако карам примерно със 110-120 км/ч на равно дори след това дори при леко изкачване оборотите падат сами до 2000, а скоростта не отлепя повече от ~90. Ако тръгна от Люлин по магистралата за Перник преди първия тунел по никакъв начин не може вдигне повече от ~90, а съвсем не е толкова върло.

Толкова ли си може или има проблем с турбото, защото го усещам не се включва над въпросните километри/обороти (90/2000)?!
            Писал съм по горе "Ела да я прочетем , но мисля че умната дюза трябва да е 95 ома +–5 "
            Еди Рангелов : 0885 088 444
            Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X