Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със запаметяване на настройките на седалките

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със запаметяване на настройките на седалките

Като нов собственик на WJ имам "голям" проблем. Четох ръководството ама нещо не ми се получава запаметяването, така че ми трябва помощ.
    Значи давам на контакт (пише че може и на запален двигател), настройвам седалките и огледалата в позиция, която да ми е удобна, натискам SET след което трябва да натисна номера в зависимост от ключа който ползвам. Нали така? Или греша някъде?

Питам защото като натисна SET, всичките ми настройки се разместват. Седалката отива напред и нагоре и изправя облегалката. Нищо не светва никъде около SET. Отново настройвам и натискам SET - този път нищо не става и нищо не светва. Натискам номера на ключа и пак отивам в изходна позиция. Най лесно е да настроя и да откача куплунга, ама сякаш ми се иска да си става както е реда.

Предварително благодаря!
    Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

От: Проблем със запаметяване на настройките на седалките

Първоначално публикуван от paunoff Преглед на мнение
    Като нов собственик на WJ имам "голям" проблем. Четох ръководството ама нещо не ми се получава запаметяването, така че ми трябва помощ.
    Значи давам на контакт (пише че може и на запален двигател), настройвам седалките и огледалата в позиция, която да ми е удобна, натискам SET след което трябва да натисна номера в зависимост от ключа който ползвам. Нали така? Или греша някъде? ...
    Преди да нагласяваш седалки и т.н. натисни бутона (1 или 2), за който правиш настройките.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

И аз на едно Wj бях така, значи първо натискаш 1 правиш настройката и после Сет ?

Коментар

Илиян е прав, точно обратното на описаното в инструкцията.

Коментар

Много благодаря! Само това не съм пробвал още. Чак нямам търпение да дойде края на работния ден и да видя какво ще стане.

Коментар

Първоначално публикуван от paunoff Преглед на мнение
            Значи давам на контакт (пише че може и на запален двигател), настройвам седалките и огледалата в позиция, която да ми е удобна, натискам SET след което трябва да натисна номера в зависимост от ключа който ползвам. Нали така? Или греша някъде?
            При мен е точно така.

Коментар

Другото което ми хареса е че седалката ти се наглася сама в позиция 1 като натиснеш 2ри път отключване или изкл. имобилайзера

Коментар

При мен обаче има някакъв проблем.
                Не ми се получава и по двата начина. Като натисна SET и седалката отива в изходна позиция. Интересното е, че и на дисплея на CD-то ми изписва Driver 2, а като натисна 2-ката ми изписва Driver 1. Май има нещо сбъркано в копчелъците и ще трябва да отварям вратата. То последното така или иначе се налага, защото не ми работи тонколоната.

Искам да попитам също дали при откачане на акумулатора се губят настройките?

Коментар

Да не би да са изключени настройките от EVIC-а,над огледалото?
                  Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD 2002
                  Subaru Forester 2.0 d 2010
                  Great wall Steed 5 2.0 HDI 2011

Коментар

Първоначално публикуван от vute74 Преглед на мнение
                    Да не би да са изключени настройките от EVIC-а,над огледалото?
                    Сега ме остави много замислен! Сякаш не съм виждал нищо там за седалки. За светлини и заключване на врати видях, ама седалки? Ще погледна пак. Благодаря!

Коментар

Колега, има значение кой цвят ключ използваш.Всъщност те са два , бежав- за позиция 1 и черен - позиция 2. Който от двата ползваш , с тази позиция запаметяваш.
                      Последно редактирано от Бате Боре; 06-02-15, 09:24.

Коментар

Първоначално публикуван от Бате Боре Преглед на мнение
                        Колега, има значение кой цвят ключ използваш.Всъщност те са два , бежав- за позиция 1 и черен - позиция 2. Който от двата ползваш , с тази позиция запаметяваш.
                        Тва са пълни глупусти.

Коментар

За да разбереш че не са ГЛУПУСТИ -

Автомобиль поставляется с двумя пультами дистанционного управления центральным замком. Один из них черного цвета, другой – серого. Черный и пульт вызывает автоматические регулировки, занесенные в память с помощью кнопки "1", расположенной на водительской двери. Серый пульт вызывает те же регулировки, что и кнопка "2". Если пульты запрограммированы и в память запоминающего устройства занесены выбранные вами автоматические регулировки, то пульты будут вызывать их при каждом нажатии на кнопку разблокировки дверей.

Если вы не занесли в память запоминающего устройства удобный для вас вариант положений сиденья и зеркал, то при нажатии на кнопку разблокировки дверей на пульте дистанционного управления сиденье и зеркала займут положения, запрограммированные на заводе-изготовителе. --- и т.н

Требва и да се чете..........

Коментар

Еми чети още глупости.

Коментар

Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнение
                              Еми чети още глупости.
                              Кое са глупости?

Your vehicle was delivered to you with two remote
                              keyless entry transmitters. They are color coded to match
                              the memory buttons on the driver’s door.
                              These transmitters
                              work in conjunction with the number “1” (black)
                              and number “2” (gray) memory seat buttons on the
                              driver’s door. Once the memory button has been set, the
                              corresponding remote keyless entry transmitter is also
                              set.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X