Обява

Свий
Няма добавени обяви.

JEEP WK/COMMANDER стабилизиране ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: JEEP WK/COMMANDER стабилизиране ?

http://www.ebay.com.au/sch/i.html?_o...uffer&_sacat=0
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от CITIZEN Преглед на мнение
      Трябва да кажа че амортисьорите са ми сменени и колата е 2008год. и едва ли са и уморени пружините.Обаче я карам основно по асфалт и при по-динамично каране на завои, 2200-2300кг-то високо купе на Командера все пак си се клати.Като ми се скапе Монрото,ще търся някакви по хард амортисьори, може и пружини.В тоя смисъл не ми трябват много ходове и тия пръстени може да помогнат.Дайте някакъв адрес/връзка ако знаете къде ги има тук.
      Трябват ти правилни амортисьори, а не силикони !
      Eвгени Филчев
      Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Кои са правилните?А и не съм казал че се люлее като разплетена кошница.Задните,Монро,са на няма и година.Не ми е много интересно да ги хвърля.Отделно има мнения че с някои марки може пък да стане много друсащо.Обаче да се прегледат тампоните на стабилизиращите щанги ще е полезно.Това не пречи на гумите обаче.Там пробата поне няма да боли.
        Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
        Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008

Коментар

Едно време същите гими ама черни бях ги купивал от магазин за руски автомобили.Дано да съм помогнал

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X