Здравейте,попаднах случайно на тая "гума" по-долу и ми стана интересно-евтина е,а дали върши някаква работа?Като че ли има логика да намали клатенето,ако ограничава свиването на пружината?Ако "даде" 10-15% втвърдяване,пак ще е добре.Бихте ли казали,ако някой е слагал или виждал какъв ли ще е резултатът!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
JEEP WK/COMMANDER стабилизиране ?
Свий
X
-
От: JEEP WK/COMMANDER стабилизиране ?
Ако някой поръчва от тия нещица, искам и азМоже да си разделим разходите по доставката.
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от droba Преглед на мнениеАко някой поръчва от тия нещица, искам и азМоже да си разделим разходите по доставката.
Я си купете по едно "Ауди".
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Язе от Джип не се отказвам, малко в повече ми идва лягането в завоите простоПри достатъчно напомпани гуми проблема изчезва но такааааа ме мързи да я правя тая операция, че ако има перманентно решение съм готов на чудеса от мързел.
Абе на колко си дуете (баси яката думичка си намерих) гумите на WK-ците?О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от droba Преглед на мнениеЯзе от Джип не се отказвам, малко в повече ми идва лягането в завоите простоПри достатъчно напомпани гуми проблема изчезва но такааааа ме мързи да я правя тая операция, че ако има перманентно решение съм готов на чудеса от мързел.
Абе на колко си дуете (баси яката думичка си намерих) гумите на WK-ците?Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Аз на 2,5 и като паднат до 2 пак на 2,5О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
То си пише на вратата - размер и налягане 32-33 PSI (паунда на квадратен инч), които по разни калкулатори прави 227 kPa / 2,24 atm. Онази веУика система, TPS-сензорите, дето заради тях спряха вноса на опасната конкуренция от АвтоВАЗ в Европа, при мен пищи под 2 атмосфери.Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 04-02-15, 19:45.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
При мен не пищи и показва м/у 180 и 270 единици, но не знам какви.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеТо си пише на вратата - размер и налягане 32-33 PSI (паунда на квадратен инч), които по разни калкулатори прави 2,27 kPa / 2,24 atm. Онази веУика система, TPS-сензорите, дето заради тях спряха вноса на опасната конкуренция от АвтоВАЗ в Европа, при мен пищи под 2 атмосфери.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеПри мен не пищи и показва м/у 180 и 270 единици, но не знам какви.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Трябва да кажа че амортисьорите са ми сменени и колата е 2008год. и едва ли са и уморени пружините.Обаче я карам основно по асфалт и при по-динамично каране на завои, 2200-2300кг-то високо купе на Командера все пак си се клати.Като ми се скапе Монрото,ще търся някакви по хард амортисьори, може и пружини.В тоя смисъл не ми трябват много ходове и тия пръстени може да помогнат.Дайте някакъв адрес/връзка ако знаете къде ги има тук.Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар