От: Roll Cage за WJ
Няма хард, няма софт. За да работи клетката, както трябва, ако колата се метне по покрив в някое дере (пък нека да е било и с 10 км/ч) или се изтъркаля по някой баирче, тя трябва да отговаря на определени изисквания. Колата, на която се планира клетка, има своите дадености. По стечение на обстоятелствата карам точно този модел и имам представа къде ми се намира седалката и колко разстояние има около главата ми. Също така са ми правили клетка, макар и на друга кола, и имам представа какви бяха проблемите при монтажа й. Така че ми е ясно горе-долу какво ще се получи и му казвам да си знае с какво се захваща.
Въпреки спортната седалка и 4-точковия колан, горната лява страна на каската ми беше изпъстрена с множество следи от удари в тръбата на клетката, щото и на Патрола не му е особено високо купето. А ако бях в щатна седалка със стандартния инерционен колан?
Ти хубаво се възторгваш, обаче май не обръщаш внимание, че Ивайло е показал снимки на клетка в пикап, чиято кабина изглежда доста по-просторна от купето на WJ-я. Я погледни колко усилващи тръби има над главите им, па после седни в WJ-я и се огледай колко място имаш над главата си за тръби!
Първоначално публикуван от nitro
Преглед на мнение
Въпреки спортната седалка и 4-точковия колан, горната лява страна на каската ми беше изпъстрена с множество следи от удари в тръбата на клетката, щото и на Патрола не му е особено високо купето. А ако бях в щатна седалка със стандартния инерционен колан?
Първоначално публикуван от MagnetiC
Преглед на мнение

Коментар