Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Wrangler JK Rubicon 2013

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Jeep Wrangler JK Rubicon 2013

Честито, поне си взел правилната база, а не тип лагерна количка.

Коментар

Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнение
      Продава се мрежа и за фабричната решетка.

А на този етап можеш ли да монтираш ключалка на капака или е несъвместима с енгри бърд решетка?
      Може да се монтират закопчалки за капака с ключалки. Пет килограмовата мопарска ключалка не може да стане.
      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Руси, а какво стана, щеше да взимаш пентастар и така се бяхме натоили оня ден с Биги да го разгледаме.....

Коментар

Няма бензин...Тоя ми попадна случайно и го взех. Не, че ако ми попадне бензинов ще го откажа.

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
            Няма бензин...Тоя ми попадна случайно и го взех. Не, че ако ми попадне бензинов ще го откажа.
            В Англия онзи ден един който работи търговец в дилършипа сподели, че има заявки за Рубикони и за бензинови Сахари от Ноем/Дек 2016, които още не са изпълнени, сподели, че в момента на острова хората са луднали да купуват Вранглери JK; и , до скоро в моя град имаше един два и в съседните села на богатите още толкова, сега всеки ден виждам Вранглери и вече идентични като цвят с моя знам поне 3-4 само около мен в града, което е показателно.
            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
              ... хората са луднали да купуват Вранглери JK... което е показателно.
              Показателно, зер. Или ще спират модела италианците или китайците от "Грейт Уол" ще купят марката и...
              Който се... ъ-ъ-ъ-ъ... уредил, уредил. "Кака скоро ще се омъжва!"
              В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

• Jeep Wrangler JK Rubicon 2013

Гагич - поредните глупости. Ставаш банален ама ти си го знаеш...
                Всеки момент са очаква новия Вранглер който ще е JH(май).

JK става популярен не случайно - до сега беше неоценен. Колата е много удачна и извънредно популярна в USA. Taм се продават над 200 000 броя годишно на не малки цени.
                Дизела е много добър - особено последната версия евро 6. Работи по- добре от предишния(пак 200 коня но евро5) и разхода му е осезателно по- малък..
                Аз искам бензин само щото така съм решил- той няма предимства пред дизела.
                Сегашния ми Вранглер не е Рубикон, защото така се случи. Но 100% ще му монтирам Дана 44. Някога.

Коментар

Гагич - поредните глупости. Ставаш банален ама ти си го знаеш...
                  ...
                  Дизела е много добър особено последната версия евро 6. Работи по- добре от предишния(пак 200 коня) и разхода му е осезателно по- малък.
                  Ахъм. Кокчо няма да ти признае защо разкара своя, но Елиан ми е интересно защо се захвана с онуй ТТ...

Коментар

И двамата използваха вранглерите за гората.
                    А колата си е нормална, удобна , функционална , подходяща за всеки ден , надеждна, евтина за каране, престижна( странно) и икономична.
                    Гората е бонус а не основното.
                    И друго - и на Коко и на Елиан са стария модел. Разликата е значителна с фейсовия.
                    Коко ще се вгради в един Вранглер при първа възможност. Сега просто се е събрал с лоши другари...

Коментар

А колата си е нормална, удобна , функционална , подходяща за всеки ден , надеждна, евтина за каране, престижна( странно) и икономична...
                      Те и Геги 4x42 гледам, че карат като "евридейки"... Иначе зимата на леда едва ли ще е много подходяща за шосейно каране.

Коментар

Като започнат да ги продават по 250хил броя годишно ще ги коментираме гегите 4х42.

Коментар

Всеки момент са очаква новия Вранглер който ще е JH(май).
                          JL
                          JLU
                          JT - crew cab пикап

Бензинов четири цилиндров турбо мотор и американска дизел версия.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                            Ахъм. Кокчо няма да ти признае защо разкара своя, но Елиан ми е интересно защо се захвана с онуй ТТ...
                            На теб обаще ще призная, щото си известен дървен философ.

Трябваха ми пари, щото купих още едно жилище и ми се искаше да го платя бързо. Направих го и сега събирам сили за пентастар или максимално нов дизел.
                            За три години каране не съм имал никакви сериозни проблеми с Вранглера, карал съм го със 140 по магистралата на 35-ци, след това съм участвал с него в Рейфорест, след това ми падна колелото в движение с 80 километра, след това се прибрах без проблем с него до София.Това трудно може да го направиш с друг високопроходим автомобил, който е в стоков вариант и само гумите са му сменени.

За да не ме питаш и за Гран Ториното, което продадох, същата беше причината.

Сега имам Вранглер YJ, който го рециклирах до ниво нов и един Кадилак Девил от 1968 година. Когато тръгна да ги продавам, пак на теб първо ще кажа, за да осмисля присъствието ти тук, че иначе нищо не се случва в клавиатурния ти живот, освен това което прочетеш за другите.

п.п.
                            Руси, ако си купиш бензинов, имай ме предвид за тоя нескопосан дизеляк дето си взел, точно преди китайците да купят модела
                            А да и новия вранглер ще е JL

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
                              За три години каране не съм имал никакви сериозни проблеми с Вранглера,.. след това ми падна колелото в движение с 80 километра, след това се прибрах без проблем с него до София.Това трудно може да го направиш с друг високопроходим автомобил, който е в стоков вариант и само гумите са му сменени.
                              Никакви проблеми, само падане на колело в движение?
                              Ш-ш-ш-штт, стига си коНпромеНтирал марката, щото сега ще ти обЕснят, как на "Тойота" и "Патрол" това нивга нема как да се случи.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                                Никакви проблеми, само падане на колело в движение?
                                Ш-ш-ш-штт, стига си коНпромеНтирал марката, щото сега ще ти обЕснят, как на "Тойота" и "Патрол" това нивга нема как да се случи.
                                Шшшшшшшшшшшшшшшшшт , стига се прави на Ванга та да предсказваш кой какво ще каже и да пълниш форума с тъп спам!
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X