Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Wrangler JK Rubicon 2013

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Jeep Wrangler JK Rubicon 2013

Нормално беше да дойдеш в правата вяра
    Благодаря за безценните съвети и линкове в тази тема и се надявам и други хора да я използват, пък и скоро да я обновиш с Новият!

Коментар

Беше готина тема, също научих това-онова

Коментар

Айде де, кажете къде ина дълъг, бензин 3,6, може и да не е Рубикон. И да е тънка прежда!
        Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
          Айде де, кажете къде ина дълъг, бензин 3,6, може и да не е Рубикон. И да е тънка прежда!
          Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
          на мен лично бензинов джип ми звучи като дизелово Ферари ...
          ...
          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Това не е ли мнение на Елиан ?
            Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
            http://www.facebook.com/JeepBG
            LZ1GGC

Коментар

Първоначално публикуван от gogosi Преглед на мнение
              Това не е ли мнение на Елиан ?
              Като ми гледаш подписа, мислиш ли, че е мое?

Коментар

Аз съм през tapatalk на телефона и не виждам подписите.
                Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                LZ1GGC

Коментар

Гагича цитира живи класици, с които аз не съм съгласен!
                  Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Съгласен съм с Елиан, имам вранглер дизелак и чероки бензин, кефа от черока е на макс ама всяка седмица да пълня резервоар само за градско тва е ужас, вранглера е тромав докато набере скорост но пък после мощността си му е доволно достатъчна и с един резервоар извънградско минавам понякога по 800 километра, тва с черока не го мога дори и с два резервоара.

Обаче, ако реша да си вземам по-нов вранглер може би ще е бензин защото аз карам предимно извънградско и там ако внимавам разхода на бензиновия спрямо дизела надали ще е много повече, сигурно едни 12-13 за бензин срещу 9-10 за дизела, това ми е разсъждението, никога не съм карал бензинов вранглер JK.
                    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Аз винаги съм се чудил защо на вранглера се слагат толкова немощни двигатели. Защо не ползват тези на грандовете. Едно 5.7 дори би било в пъти по-добре от сегашните.
                      LZ1GGC

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                        Съгласен съм с Елиан, имам вранглер дизелак и чероки бензин, кефа от черока е на макс ама всяка седмица да пълня резервоар само за градско тва е ужас, вранглера е тромав докато набере скорост но пък после мощността си му е доволно достатъчна и с един резервоар извънградско минавам понякога по 800 километра, тва с черока не го мога дори и с два резервоара.

Обаче, ако реша да си вземам по-нов вранглер може би ще е бензин защото аз карам предимно извънградско и там ако внимавам разхода на бензиновия спрямо дизела надали ще е много повече, сигурно едни 12-13 за бензин срещу 9-10 за дизела, това ми е разсъждението, никога не съм карал бензинов вранглер JK.

Бившия ми Вранглер, който е дизел, харчеше 14 на сто по магистралата с 120-140. На Ивича даде същия разход, така че не мисля че разликата ще е голяма, а новите бензинови двигатели 3.6 или направо дай Боже едно Хеми със сигурност във финансова стойност ще са същите.

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
                          Бившия ми Вранглер, който е дизел, харчеше 14 на сто по магистралата с 120-140. На Ивича даде същия разход, така че не мисля че разликата ще е голяма, а новите бензинови двигатели 3.6 или направо дай Боже едно Хеми със сигурност във финансова стойност ще са същите.
                          Хемито ми даде разход извънградско със скорост 90-130 км/ч толкова м/у 13 и 14 л.100 км. бензин.
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                            ...
                            Няма такъв коментар, чадо
                            Втория цитат визирам

Аз обичам дизели и мразя бензинови V8-ци.
                            РенеГАД
                            VW Golf V Variant 1.9 TDI
                            Honda HR-V 1.6i 4WD
                            "Of all the things I've lost I miss my mind the most."

Коментар

Първоначално публикуван от mokanina Преглед на мнение
                              Няма такъв коментар, чадо
                              Втория цитат визирам
                              Ни ми слагъй думи в устата, ве ееейй!!! (© честа фраза във форумЪт). Дал съм цитат с линк, ето го пълният текст:

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
                              на мен лично бензинов джип ми звучи като дизелово Ферари . При измерените на дино 205 к.с. (164 whp) не се усеща никакъв дискомфорт, вярвай ми. 260 к.с. при този мотор се постигат сравнително лесно, но до сега не съм се наканил, защото не усещам недостиг на мощност и не ми се занимава с преработка на охлаждането, което е единственото трудоемко за постигането на 260 к.с. Все пак ми е любопитно какво имаш предвид. Коя бензинова многолитражка би избрал ти? Хайде и дизелова да е. Коя е тая дълга клечка и с колко ще да е по-дълга ? Моля препоръката да не е за автомобили тип 4х4 вирнато комби.
                              А твоя "цитат" на Боголюб Гагич е грозен манипулациЙ.

Коментар

Ни ми слагъй думи в устата, ве ееейй!!! (© честа фраза във форумЪт). Дал съм цитат с линк, ето го пълният текст:

А твоя "цитат" на Боголюб Гагич е грозен манипулациЙ.
                                Аз ако не те заям, нали знаеш, че няма да съм аз
                                Иначе съм съгласен с цитата за дизеловото ферари и бензиновия джип. А проблемите с дизелите ги отдавам 90% на немърливата поддръжка и/или некачествени горива.
                                Повече никакви манипулациЙ от мен ... поне за сега
                                РенеГАД
                                VW Golf V Variant 1.9 TDI
                                Honda HR-V 1.6i 4WD
                                "Of all the things I've lost I miss my mind the most."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X