Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee WJ 2,7 CRD Проблем с налягането на маслото в ДВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Колеги помагайте с локацията на този датчик защото виждам зор. Ако може някоя снимка къде се намира това чудо. Става въпрос за 2.7 мотор.

Коментар

• дядо владо
      дядо владо коментира
      Редактиране на коментар
      Горе в дясно по спомени под/зад печката.

Изглежда и аз имам проблем с въпросния датчик. При загрял автомобил и при скорост около100 - 120км/ч стрелката за налягане започва да се колебае от 1/4 до 1/2. Сигнална лампа не е светвала, но е стряскащо. Маслото е на 2000км Репсол 10в40 и предполагам, че проблема не е в него. Опитах да потърся датчика в по-големите магазини, но не го намирам. Моля за помощ от къде бих могъл да го намеря. Джипа, както е видно в аватара, е Гранд Чироки 2,7.

Коментар

• дядо владо
      дядо владо коментира
      Редактиране на коментар
      Като го няма в големите, опитай в по-малките. "Скорпион13", при Еди Рангелов, и т.н........

Здравейте колеги.. На мен също ми се появи този проблем,Почетох малко из темата и видях че пишете да се смени датчика, смених го но не се оправи стои си на първата черта, на студен мотор отива до половината, като загрее пак си пада до първата и варира между нея и половината.. Някакви други предположения, освен маслото? Сега предстои да го закачим с манометри, но ми обясниха че имало някаква цедка на картера и можело тя да е запушена ( което ми се струва малко вероятно ) но ако трябва ще махна картера и ще видя какво ще покаже въпросната цедка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X