Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee WJ 2,7 CRD Проблем с налягането на маслото в ДВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Grand Cherokee WJ 2,7 CRD Проблем с налягането на маслото в ДВ

Здравейте!
    Появи ми се следния проблем : - на тихи обороти при загрял двигател стрелката на уреда на таблото пада на нула и светва чека (check gages) ,като подам газ и потегля налягането се повишава до нормално , чека угасва веднага и всичко е нормално до следващият светофар . Смених маслото и филтъра ,но проблема си остана . Някой борил ли е подобен проблем ,че нямам идея в каква посока да търся .. ?
    Безгрижен , галантен и делови -Grand Cherokee 2,7crd / L.R. Discovery Td5

От: Grand Cherokee WJ 2,7 CRD Проблем с налягането на маслото в ДВ

Измери с манометър за налягане на масло.Ако имаш късмет и всичко е в нормите,ще минеш сс смяна на датчик.
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

При студен двигател датчика си работи нормално ,но след като загрее тогава пада стрлката на уреда само на тихи обороти и при потегляне (повишаване на оборотите) отчита нормално налягане ..
      Безгрижен , галантен и делови -Grand Cherokee 2,7crd / L.R. Discovery Td5

Коментар

Колега измери налягането на маслото с механичен манометър!Желателно е да не караш така!

Коментар

Не изправен датчик за налягане на маслото.
          Изглежда така Натиснете снимката за да я уголемите

Име:oil-pressure-sending-unit-56028807ab_3688.jpg
Прегледи:1
Размер:31.0 КБ
ID:5632637
          с три крачета е и се намира откъм турбото.
          Трябва ти вложка 27 за монтаж/демонтаж .
          Има го в Скорпиона.
          WG Limited 2.7 CRD 02
          WG Overland 2.7 CRD 04/05

Коментар

Първоначално публикуван от Bay Jeep Преглед на мнение
            Здравейте!
            Появи ми се следния проблем : - на тихи обороти при загрял двигател стрелката на уреда на таблото пада на нула и светва чека (check gages) ,като подам газ и потегля налягането се повишава до нормално , чека угасва веднага и всичко е нормално до следващият светофар . Смених маслото и филтъра ,но проблема си остана . Някой борил ли е подобен проблем ,че нямам идея в каква посока да търся .. ?
            Здравей и при мен днес се появи същият проблем. Ти за твоя намерили от какво е?

Коментар

Ей, мааму и при мен се появи... Някой нещо?

Коментар

Първоначално публикуван от slawitoo Преглед на мнение
                Здравей и при мен днес се появи същият проблем. Ти за твоя намерили от какво е?
                Първоначално публикуван от KnightRider Преглед на мнение
                Ей, мааму и при мен се появи... Някой нещо?
                .....поста над вашия - датчик, почва се от смяната му, после мерене налягане на маслото, после друго ако трябва.....
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Най-вероятно е датчика. Мой приятел мина по тоя път преди година. Преди това си мислеше че е от маслото и го подмени, но проблема си остана. След подмяна на датчика всичко се оправи. Успех

Коментар

дано да излезе датчик,че другото много боли.Пишете какво ще излезе,че ми е интересно.

Коментар

Тук няма заключение...
                      Grand Cherokee WJ
                      Dodge Caliber
                      E 430 4-matic-T(S210)
                      GLK

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен С Преглед на мнение
                        Тук няма заключение...
                        Щото като си оправят проблема, и ги бОли шмайзера за другите !

... и точно тия "колеги", като им се появи проблем, не четат, а пускат нови теми.
                        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Някой писа преди няколко дена,че форума не отива на добре.
                          Grand Cherokee WJ
                          Dodge Caliber
                          E 430 4-matic-T(S210)
                          GLK

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен С Преглед на мнение
                            Някой писа преди няколко дена,че форума не отива на добре.
                            Ако е така, значи някъде има нещо заровено.
                            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Ми има го.И не е заровено.И не е във форума.
                              Знаеш много добре , че по гезмето се не оди по цървуле.Ма те!
                              Тия дни Дедо Коко правИ забележка на един млад колега , за писане на маймуница...
                              Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X