Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой от двата Гранда !?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой от двата Гранда !?

Има един бензинов в мобилето за 9950, изглежда на снимките читав,и нещо за данъка пишат-товарен бил регистриран....
    Дизели колкот искаш.
    Аз съм с бензин и ми доставя удоволсвие колата.Имам познат с дизел,правИ някви неща и са само си кара.
    Нали знаеш приказката за котката и газо........
    Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
    0888854582
    Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
    Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ALEX_Z Преглед на мнение
      С гласуване на няколко колеги ако става такъв избор...,поне да са имали читави джипове от двата предложени. По горната причина не бих могъл да агитирам , освен да споделя за пореден път че след оправянето на наследени и изкуствено създадени проблеми от некомпетентна намеса на някои форумни "специалисти", си карам дизела ежедневно и целогодишно с удоволствие , макар вече да е истинска зима.
      Заради тва 3.1 му излезна лошо име на модела. Имах го на 22000км реални. Никакво удоволствие няма в тоя куц кон.

Коментар

С гласуване на няколко колеги ако става такъв избор...,поне да са имали читави джипове от двата предложени. По горната причина не бих могъл да агитирам , освен да споделя за пореден път че след оправянето на наследени и изкуствено създадени проблеми от некомпетентна намеса на някои форумни "специалисти", си карам дизела ежедневно и целогодишно с удоволствие , макар вече да е истинска зима.
        Как не те е срам?!? Нямаш право да си доволен от дизелов Гранд! Особено пък в този форум! Траеш си да има мир, рахатлък и да не разбутваме легендите и толкова. Може евентуално жлъч и жупел само. А и от какъв зор всъщност повишаваш пазарният интерес към дизеловите Грандове? Нека не вървят, нека се трошат и джамбазите едвам да ги продават. Пък ние ще ги търпим Натиснете снимката за да я уголемите

Име:drehend_3d.gif
Прегледи:1
Размер:3.1 КБ
ID:5632207
        Последно редактирано от imarh; 29-12-14, 23:31.
        WG 2.7 CRD

Коментар

И аз съм на това мнение, имам "проклет 3.1" и си го карам с удоволствие вече 5г. Имам над 80хил. км с него и при правилна експлоатация няма кой-знае какви ядове... Разхода е фиксиран, не се чудя "колко харчи на газ", не се чудя с какви изпарители да го оборудвам, за да "бара" 24л. на 100, че "иначе ми е скъпо", неща от живота. Нафтата се намира и на 1.60лв., газта не знаеш и не виждаш какво ти сипват, руска рулетка. Иначе за конските сили, достатъчни за да те возят, ако не искаш да си мериш ....на всеки сфетофар.
          GRAND 3.1 за кеф
          А 3 1.8 5v за адреналин
          VITARA 1.6 за off-лов

Коментар

+1
            Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

За този от Велико Търново ,колегата пише тука нека да се включи и да ти разкаже за него , има и теми за ремонтите му разгледаи ги.

Коментар

Ако, все още, е необходима инфо за Гранда от В. Търново, може да се измисли нещо.

Коментар

Добро утро.
                  Аз от година и половина карам дизел 2.7crd и съм минал приблизително 15 000 километра. От както го купих, освен първоначалното обслужване съм сменил водна помпа, която се оказа че е оригиналната от 2002г., една дюза и термостат. Това е по двигател. По ходовата част съм сменил два кормилни накрайника, сега ще сменям семерината на предния диф заедно с маслата на двата и маслото на раздатката. Мисля, че не е нещо драстично. За сега само сипвам и си джиткам Дано така да продължава. Чукам на дърво и друго квот дойде. Вярно че 4.7 си е 4.7 но сега какво да правим другите, да мрем ли? Лек и спорен ден от мен.
                  Jeep Grand Cherokee 2.7 crd-2002 год.

Коментар

От скромният ми опит с гранда и многото информация събрана от всевъзможни форуми, стигнах до извода , най-малко проблеми създават двигателите.Ядовете идват основно от трансмисията, поради ненавременно или извършено с неправилните чорби обслужване.Колата втора ръка си е на късмет.
                    Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD 2002
                    Subaru Forester 2.0 d 2010
                    Great wall Steed 5 2.0 HDI 2011

Коментар

Колега да беше писал.. Видиш ли v8 от Велико Търново значи съм аз. Повече от седмица - две не се е задържало при мен веднага ги лапваха, това ми беше 5-тото v8.. Продавах ги с цел да събера пари за WK и успях, вече съм с 3.0 дизелче и новo 4.7WJ с газ.
                      Сега ще е дилемата WJ или WK - Газ или Дизел. Няма да откажа и мнението на колегите !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                      X