Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се похваля

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Да се похваля

Да ти е Честит и само гориво и газз да му даваш
    Jeep ZJ 5.9

Коментар

Мнооого безаварийни километри колега
      Христо Георгиев-0889022988
      Jeep Wrangler YJ 4.0l 1995г

Коментар

Много ви благодаря пак,няма такъв кеф.Да ме посъветвате при кой да отида за пълно и качествено обслужване на масла и други.И ако знаете горе долу за какви пари става въпрос?

Коментар

Ами София ти е блиско там при Еди Рангелов или Костинброд при Дядо Владо.

Коментар

днес чека започна да свети постояно.какво ще ми препорчате.утре ще потрся бензиново филтарче

Коментар

Винаги се радвам на хора, които купуват правилните автомобили с правилните двигатели! Честито и много безаварийни километри ти желая!

П.П. Да сме живи и здрави, пък останалото ще си го купим
              If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Е какво друго да ти препоръчаме,освен да закараш колата на диагностика?!.Има и един номер с ключа и сам можеш да си разбереш грешката,провери как се правеше.Но така или иначе си за обслужване,та го съчетай с диагностиката.

Коментар

Честито за покупката !!! Сега и аз търся същото и искам да те попитам на какво наблягаше в огледите преди да дадеш парите ? Води ли го в някой сервиз за по-обстоен преглед ? Попадал ли си на други читави обяви и има ли такива, които трябва да избегна ако вече си разбрал че нестават ?

Коментар

Да за обслужване съм,но в момента останах малко без пари.Потърсих в нашите авточасти и там имаше такъв филтър и сега го смених.Пък ще видим как ще е.За колегата по горе да кажа че бях мераклия на същия във Велико Търново,но нямах достатъчно пари,а той не иска да намали и не съм ходил да го гледам.И други не съм гледал,този ме грабна,дано да съм улучил.И на всички безаварийни километри.

Коментар

Сетих се,че един приятел,гледа един който го има в две различни обяви в едната го пишат във Варна,в едната в Нови пазар и каза че е много зле и нещо овъртали за документите.

Коментар

Първоначално публикуван от viktor 123 Преглед на мнение
                        днес чека започна да свети постояно.какво ще ми препорчате.утре ще потрся бензиново филтарче
                        Не се стряскай толкова(забравил си българския!)При дедо или Влади в Дружба!
                        Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Вярно е,май съм бил гладен.Към края на месеца ще ги търся.

Коментар

здравейте,да попитам понеже не съм още в час някои ще ми каже ли как се прави номера с ключа за грешките

Коментар

Re: Да се похваля

Вкарваш ключа в ключалката, от това положение въртиш на контакт, връщаш пак в начално положение, даваш пак на контакт, връщаш пак в начално положение и вече на третият път оставяш в положение на контакт. След това ще почне да изкарва номера на грешките на дисплейчето за пробега на джипа.
                              Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
                              0886/872-646

Коментар

Колега,много благодаря за бързия отговор.Сега имам ново питане.Изписа ми Р0300,Р0304,Р0308 какво означават?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X