Здравейте,колеги и аз си осъществих мечтата и нямах търпение да се похваля.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Да се похваля
Свий
X
-
От: Да се похваля
ЧЕСТИТО!!!
Добре дошъл в клуба на V8-маците
В пъти по-добре e от червения кошник. Както пише в обявата: "джипът е САМОЛЕТ!"
Да ти служи вярно и безаварийно дълги километри.
пп Спазарихте ли се за цената, помня че беше на 7900лв на обяваПоследно редактирано от АлКБ; 23-12-14, 18:19.Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive
Коментар
-
Това с паленето на студено- пали от втория път или с повече въртене от първия, ми го направи няколко пъти и на мене, после се оправи и засега нямам грижи.Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive
Коментар
-
Първоначално публикуван от viktor 123 Преглед на мнениеСамо малко трудно пали някой има ли идея защо,дали са свещи?
Това с паленето ми се струва , че клапанчето в бензиновия филтър се е прецакало и не държи налягане.
Смени го.
Коментар
-
Ами във филтъра,а той е между резервоара и диференциала.Аз имах проблем с него миналата зима.Купувай качествен.Ползвах услугите на Жоро ЦСКА.
Те ми ядовете с тоя филтър :
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=175371
След като сложих FRAM. нещата се оправиха.Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
0888854582
Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от viktor 123 Преглед на мнение..... какво означава"свети чека"?
За горивното налягане - ако дадеш на контакт 3-4сек и върнеш, после пак 3-4 пъти и пали по-лесно след това - е филтъра (клапанчето) ......звънкай, питай за въпроси.....0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Честито! Не си сбъркал с избора! Чека може да свети от Ламд сондите, поне моят светеше от тях.
Айде със здраве и весели празници, че тръгвам с него на лов.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар