Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Останах без преден кардан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Останах без преден кардан

През нощта някои загрижени момчета са олекотили джипа с един преден кардан. Та ако някой има информация за наличен някъде такъв, моля да я сподели.
    Jeep Grand Cherokee '96 5,2 V8

LZ1POP

От: Останах без преден кардан

До какво доживяхме.Просто не е истина.
    Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Re: Останах без преден кардан

В една авто-морга в Русе, имаше няколко Чероките разколачени, ако искаш мога да ти дам номер да се чуеш с човека.
      Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
      0886/872-646

Коментар

От: Re: Останах без преден кардан

Първоначално публикуван от Svetlozar Stankov Преглед на мнение
        В една авто-морга в Русе, имаше няколко Чероките разколачени, ако искаш мога да ти дам номер да се чуеш с човека.
        Давай, че иде зима.

Абе чудя се, дали да подам сигнал в полицията, може да ми намерят кардана
        Jeep Grand Cherokee '96 5,2 V8

LZ1POP

Коментар

Баси противната обстановка за живеене.
          В европейска столица през 2014г да се крадат стари части от коли 96г...... нямам думи просто
          Онзи ден друг колега, от групата във фейсбук се оплака, че са опитали да му отрежат катализаторите, през нощта, но не са успели, явно нещо ги е подплашило.
          На крадците ръчичките да им изсъхнат, а автора на темата дано бързо и евтино възстанови липсата.
          Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
          Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Re: От: Re: Останах без преден кардан

Първоначално публикуван от ivorus Преглед на мнение
            Давай, че иде зима.

0889/433 121
            Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
            0886/872-646

Коментар

Първоначално публикуван от ivorus Преглед на мнение
              Подай. Че няма да го намерят е почти сигурно, но поне ще им вкиснеш спокойствието. Задължително входящ номер!

Коментар

И какво като подаде????
                Въпросът ми е реторичен, подал съм не една жалба в полицията, всичките с НУЛЕВ резултат.
                Нито ще им скапе спокойствието, нито ще се юрнат да му търсят кардана
                Единственото което ще скапе е нервите си и ще си загуби времето в писане на данни и детайлни подробности за случката.

Коментар

Първоначално публикуван от АлКБ Преглед на мнение
                  И какво като подаде????
                  Въпросът ми е реторичен, подал съм не една жалба в полицията, всичките с НУЛЕВ резултат.
                  Нито ще им скапе спокойствието, нито ще се юрнат да му търсят кардана
                  Единственото което ще скапе е нервите си и ще си загуби времето в писане на данни и детайлни подробности за случката.
                  Ако си взел входящи номера - вярвай ми, на тия в РПУ им е било много, ама много по-гадно от на тебе.

Коментар

Re: Останах без преден кардан

И задължително стойността на кардана я пишеш по-голяма от минималната работна заплата.В противен случай не се образува нищо и след 20-30 дни получаваш известие че щетата е малоценна.Успех.

Sent from my HUAWEI-U8850 using Tapatalk 2

Коментар

Първоначално публикуван от zatvorabs Преглед на мнение
                      И задължително стойността на кардана я пишеш по-голяма от минималната работна заплата. ...
                      Тя си е такава по цени на официалния дилър за оригинални части ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Това истина ли е което чета или някакъв майтап???Чул съм за какви ли не кражби, но за кардан това е севтето.Предполага се ,че демонтажа не е философия ама си иска инструмент, осветление(предполагам е изчезнал по тъмно).Не мога да ти съдействам с кардан но се чудя реално ли е всичко това което се случва в таз държава.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Ако си взел входящи номера - вярвай ми, на тия в РПУ им е било много, ама много по-гадно от на тебе.
                          Ами разкажи де, така с недомлъвки... "вярвай ми гадно им било" нищо не става ясно.
                          Кажи какво точно ми помага взетият входящ номер, за да го правя занапред, то е ясно, че за вече пуснатите жалби, които са били преди години нищо не може да се направи, ама за в бъдеще да знаем всички как да действаме.
                          Благодаря

Коментар

Първо, без тоя номер твоята жалба отива в коша веднага щом излезеш.
                            Второ и да намерят нещо те няма да тръгнат да го връщат на някой който не им е казал че му е откраднато.
                            Трето тия хвърчащи номерца образуват на поделенията на МВР статистиката за престъпността и оттам влияят на разни фактори като разпределение на премии и разпределение на силите по райони. Теоретично де.

Иначе на тебе в общия случай не ти трябва.

Коментар

Входящия номер ги задължава да извършват някаква дейност Няма ли входящ номер, ти я хвърлят в коша и им е на п@ткит*. Отделно не я ли намерят, им се води там нещо за нея, ама те ги изопачават, някак си в тяхна полза Затова задължително входящ номер, на всички видове молби, оплаквания и т.н
                              П.П Сега видях, че с Ясен сме писали заедно
                              За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X