Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за покупка на WK 4.7 V8

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за покупка на WK 4.7 V8

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
    Наскоро се продаде с много мъка един след основен ремонт тука.Правен та правен.Пък не видях да се избиваха за него та и така не е работата.За всяка булка ще се намери Чеп ма е въпрос на време.
    Който не сварих да купя и изпуснах ...
    Милослав 0885 31 21 86 BGA+

Коментар

Би ли го купил? Аз - не, уморен кон е. И онзи който цитира колегата по горе и той беше уморен. Стигне ли се до ремонт на ДВГ - не ми го хвали, потенциална развойна база е, независимо колко добър ти е майстора. Личният ми опит с коли взети от магазина е че достигнат ли пробег 150 - 200 започват едни неспирни ремонти на всички възли. За справка мобиле.де - ВиДжей под 90к км под 8500 евро няма.
      O888 749-O86
      C20LET 4x4 198 kW 370 Nm - любимата
      NC 750

Коментар

Тук нали говорим за WK?Модел 2005-2010.Интересно колко автомобили от тоя модел са все още под 200к километра?Не на колко им пише,че са под 200К,а колко са?И на каква цена са?А дали е по-добре WJ след основен ремонт или ВК в състояние дето и Господ не го знае то си е божа работа.И двете са котка в чувал и както написах и по горе всеки сам преценява.НО!Ако няма достатъчно пари за новият модел то старият е за предпочитане,защото за парите му може да се намери "по-читава" машина,но може и по голям боклук да е.Ма пак правилото за Чеп-а от горе важи с пълна сила.Успех в търсенето.
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

Първоначално публикуван от m4r1qn Преглед на мнение
          Де ги тез слънчеви WJ за 8-9000 лв. Покажи ми моля те, един, не повече.
          Знаеш, че линкове не може да се качват тук, но една бърза справка в мобилето, ще покаже, че бензинови WJ почти не се продават. Защо ли
          Иначе има два броя лъснати "ларедо" едното 4.0 другото 4.7 за 9990 и за 10200 съответно. И двете хващат окото, но струват и пари.
          Има и едно с 2" лифт черно в Кърджали за 10 и нещо и то лови окото. Има и 2-3 за по 6-7...сами си преценете за тях
          Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
          Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Двата "лъснати" за по 10к лв се намират в Орландовци и се продават от 3 години, тогава бяха по 14к, лифнатия от Кърджали, в "уникално оригинално състояние" (припадам като прочета подобно творение) ако приемем, че е вярно показанието за изминатия пробег от 170к км, вече излиза от слънчевия си период. Цените които коментираме са над цитираните по горе 8-9к лв за слънчев. Темата е за следващия модел, но пък автора може да си извади сам извода дали екземпляра, който се намира в най долния ценови за модела диапазон е цвете за мирисане.
            O888 749-O86
            C20LET 4x4 198 kW 370 Nm - любимата
            NC 750

Коментар

Първоначално публикуван от Милослав Преглед на мнение
              В Балканстар ще прегледат ли кола с газова уредба?.
              По-скоро като за начало Еди edirangelov
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Милослав Преглед на мнение
                ...В Балканстар ще прегледат ли кола с газова уредба?...
                Понеже съм ходил при тях и да не губиш време, ще ти кажа какво ми отговориха на мен: "По принцип не взимаме кола с газова уредба и пипано по електрониката, но за да не Ви връщам ще приема колата". И наистина нищо не можаха да ми кажат, после я закарах при Еди, свързах ги с човека, който е слагал уредбата и се разбраха в рамките на една-две минути по телефона, след това Еди започна работа по колата...всичко завърши с хепи енд.
                Както и да е, в никакъв случай не искам да кажа "не ходи при тях", но е малко вероятно да ти прочетат напълно колата!
                Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
                  Понеже съм ходил при тях и да не губиш време, ще ти кажа какво ми отговориха на мен: "По принцип не взимаме кола с газова уредба и пипано по електрониката, но за да не Ви връщам ще приема колата". И наистина нищо не можаха да ми кажат, после я закарах при Еди, свързах ги с човека, който е слагал уредбата и се разбраха в рамките на една-две минути по телефона, след това Еди започна работа по колата...всичко завърши с хепи енд.
                  Както и да е, в никакъв случай не искам да кажа "не ходи при тях", но е малко вероятно да ти прочетат напълно колата!
                  Успех!
                  Никога не съм имал ядове в Балканстар заради газовата уредба. Дали си заслужава да ходиш при тях е друга тема.
                  О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Поредната драма по закупуването на ЖиБка, завърши днес със закупуването на едно ръждиво "немско" паджеро 3, 3.2 автомат, произведено 11 . 2003.
                    Мерси за помощта и съветите другари, пренасям се в съседния раздел да я покажа.

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                      Никога не съм имал ядове в Балканстар заради газовата уредба. Дали си заслужава да ходиш при тях е друга тема.
                      При мен така се получи!

А на колегата честито и да те радва!

Коментар

По повод височината,имам Командер,синът ми WJ, в последния като вляза,все едно съм в консерва.Но е много по лек и много Върви,пак с 4.7.А иначе като се купува,трябва да се гледа много и то с някой дето е виждал такива коли.
                        Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
                        Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008

Коментар

Да, WK е доста по лек и има доста по-голяма динамика от това, което купих.

Но пък за сметка на това, поне ми е широко, високо и нямам бутилка в багажника

И все пак WK v8 е мнооооого приятен за каране двигател, но нещо не се спогодихме като че ли ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                          X