Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за покупка на WK 4.7 V8

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за покупка на WK 4.7 V8

Здравейте, колеги.
    Запътил съм се към покупка на въпростния джип и имам нужда от насоки, ако някой би помогнал.
    нищо не разбирам от тая кола, имали сме къс патрул, който няма общо с този американец според мен.

Колата е 2006 на сливенски табели, в софия е, има газова бутилка 100л в багажника.

От време на време изскачала някаква грешка заради газта, но има някакъв модул, който чрез блу тут се завързвал с апп от телефона и се трие.
    Четох за датчиците на гумите - има дефектирал такъв.
    До копчето за смяна на бързи и бавни "n" е изяден и трябва да се сменя.
    С конусовиден въздушен филтър е.
    Покарах я по паваж, няма някакви осезаеми луфтове.

Колата ми трябва за семейна, стори ми се с малко багажно отделение сигурно заради бутиклата, иначе с чист салон, има два фара хела, които се демонтират отпред.
    Ще се ползва за градско, извън градско, баир 200 метра, по неизчистен от сняг път, и до някоя друга полянка дребния да тича по паланките.
    8 мак съм гледал на Ауди авант, предполагам че разходите няма да са космически различни.

Има ли нещо специфично, за което трябва да внимавам?
    като цяло всякакви насоки ще са ми от полза!

Обявена е на 13499 в мобилето, в София тъмно син.

Благодаря на всички ви и честит първи сняг!
    Милослав 0885 31 21 86 BGA+

От: Съвет за покупка на WK 4.7 V8

Колкото хора толкова и вкусове - предпочитам предния модел ( WJ ) за "семейно комби"
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      Колкото хора толкова и вкусове - предпочитам предния модел ( WJ ) за "семейно комби"
      Можеш ли да се обосновеш? Любопитствам, защото и на мен ми се завъртат разни такива мисли за WK?
      WG 2.7 CRD

Коментар

Много странно защо му е "изядено" копчето за N на раздатката ? То всъщност е като reset бутон на електронните джаджи - бърка се в една дупка с химикалка при изключен двигател с даден на контакт ключ - доста рядко използвано положение, че да се разруши пластмасата около него. Някой "майстор" да е ръчкал с отвертка или нещо неподходящо ? Трябва във всички случаи да се провери дали работи това положение. Скоростите на N, двигател изключен, ключа на контакт и бъркане с химикалка в... дупката.
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
          Можеш ли да се обосновеш? Любопитствам, защото и на мен ми се завъртат разни такива мисли за WK?
          Вътре ми е по-тесен, окачването му отпред е независимо(по-малко "джипско"), а е и тъпкан с електроника.
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Хмммм, това за ресет бутона не го знаех.
            Много полезно инфо, тъй като знам че от време на време му излизала грешка заради газта.
            Предполагам че някой е опитвал да ресетва оттам, преди да му сложат джаджата, която се връзва с телефона.

Споделих впечатленията си с продавача сутринта и му отправих оферта - засега няма отговор, така че явно не му е харесала ще почакам.

твърдението на Дядо Владо е съвсем на място, тъст ми имаше до скоро предният модел и вътре е по-просторно.
            WK някак разстоянието между тавана и пода е много малко ....

Коментар

Реално погледнато 13499лв е една от най-ниските цени за WK и не може да се очаква топ качество и състояние. Камо ли за бензинов V8.
              Пред дилемата: "евтин и проблемен WK или читав и близък по цена WJ" избери читавата кола
              WK за тия пари (около 13хил лв.) ще е клозет, сам си видял, само собственика знае какво точно му има на тоя джип, според мен не ти трябва такава кола. Ако все пак се решиш, защо не го закарате в Балкан Стар, за 100-ина лева ще ти кажат и майчиното и мляко на тая джипка.
              Виж за 17-18 ще е слънце, ама парите отиват много нагоре
              Последно редактирано от АлКБ; 25-10-14, 19:44.
              Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
              Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Първоначално публикуван от Милослав Преглед на мнение
                Хмммм, това за ресет бутона не го знаех.
                Много полезно инфо, тъй като знам че от време на време му излизала грешка заради газта.
                Предполагам че някой е опитвал да ресетва оттам, преди да му сложат джаджата, която се връзва с телефона.
                Не се "ресетва" електроника по колата с този бутон. Имах предвид, че неутралното положение на раздатката се включва по начин, подобен на "рисетване" напр. на GPS, таблет или някаква друга "електронна джаджа". Само като пример, не за "джаджа в колата". Нищо друго не се прави с този бутон, освен да се включва раздатката на "N" и съответно да се изключва от това положение.
                България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от АлКБ Преглед на мнение
                  Реално погледнато 13499лв е една от най-ниските цени за WJ и не може да се очаква топ качество и състояние. Камо ли за бензинов V8.
                  Пред дилемата: "евтин и проблемен WK или читав и близък по цена WJ" избери читавата кола
                  WK за тия пари (около 13хил лв.) ще е клозет...
                  Айде-айде. В съседната тема си взел дейно участие, пък това си пропуснал:
                  Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                  Но за да не съм голословен има в момента 4,7ца за 6000лв ще я дадат и то с АГУ. нещо никой не писа явно и на 6 няма интерес.

Коментар

Според мен цената е такава заради осем цилиндровия агрегат. В Балканстар ще прегледат ли кола с газова уредба?

Ясно за бутона - мерси за инфото.

Отговора на офертата ми е 12.5 като аз си поемам нотариалните такси.

Коментар

Хаха чакай че обърках една буква и оттам цялото мнение .... (вече го редактирах)
                      Та 13,500 е ниска за WK цена но виж за 8000-8500-9000лв може да се вземе слънчев WJ който ще е в доста по-добро състояние от WK за 13
                      Относно на Ради бълнуването.... да си ги купува и кара той тия WJ за по 6 бона, че и с газ. Лично съм огледал няколко такива мога да кажа само.... трагедия.
                      Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
                      Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Напълно съм съгласен с Деди.
                        По отношение на вътрешното пространство (аз съм 1,93), при макс вдигната седалка имам 6-7 см от разстояние от главата до тавана. Във WK подпирам сериозно. Багажникът също е по малък от WJ. За 13-14 к е много подозрителен, а и факта с грешките, директно би ме отказал.
                        WG Limited 2.7 CRD 02
                        WG Overland 2.7 CRD 04/05

Коментар

Де ги тез слънчеви WJ за 8-9000 лв. Покажи ми моля те, един, не повече.
                          O888 749-O86
                          C20LET 4x4 198 kW 370 Nm - любимата
                          NC 750

Коментар

Наскоро се продаде с много мъка един след основен ремонт тука.Правен та правен.Пък не видях да се избиваха за него та и така не е работата.За всяка булка ще се намери Чеп ма е въпрос на време.
                            Няма страшно в умирачката...
                            Страшното е да си жив!...

Коментар

Първоначално публикуван от m4r1qn Преглед на мнение
                              Де ги тез слънчеви WJ за 8-9000 лв. Покажи ми моля те, един, не повече.
                              Този толкова ли е зле ?
                              http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=183728

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X