Здравейте, колеги.
Запътил съм се към покупка на въпростния джип и имам нужда от насоки, ако някой би помогнал.
нищо не разбирам от тая кола, имали сме къс патрул, който няма общо с този американец според мен.
Колата е 2006 на сливенски табели, в софия е, има газова бутилка 100л в багажника.
От време на време изскачала някаква грешка заради газта, но има някакъв модул, който чрез блу тут се завързвал с апп от телефона и се трие.
Четох за датчиците на гумите - има дефектирал такъв.
До копчето за смяна на бързи и бавни "n" е изяден и трябва да се сменя.
С конусовиден въздушен филтър е.
Покарах я по паваж, няма някакви осезаеми луфтове.
Колата ми трябва за семейна, стори ми се с малко багажно отделение сигурно заради бутиклата, иначе с чист салон, има два фара хела, които се демонтират отпред.
Ще се ползва за градско, извън градско, баир 200 метра, по неизчистен от сняг път, и до някоя друга полянка дребния да тича по паланките.
8 мак съм гледал на Ауди авант, предполагам че разходите няма да са космически различни.
Има ли нещо специфично, за което трябва да внимавам?
като цяло всякакви насоки ще са ми от полза!
Обявена е на 13499 в мобилето, в София тъмно син.
Благодаря на всички ви и честит първи сняг!
Запътил съм се към покупка на въпростния джип и имам нужда от насоки, ако някой би помогнал.
нищо не разбирам от тая кола, имали сме къс патрул, който няма общо с този американец според мен.
Колата е 2006 на сливенски табели, в софия е, има газова бутилка 100л в багажника.
От време на време изскачала някаква грешка заради газта, но има някакъв модул, който чрез блу тут се завързвал с апп от телефона и се трие.
Четох за датчиците на гумите - има дефектирал такъв.
До копчето за смяна на бързи и бавни "n" е изяден и трябва да се сменя.
С конусовиден въздушен филтър е.
Покарах я по паваж, няма някакви осезаеми луфтове.
Колата ми трябва за семейна, стори ми се с малко багажно отделение сигурно заради бутиклата, иначе с чист салон, има два фара хела, които се демонтират отпред.
Ще се ползва за градско, извън градско, баир 200 метра, по неизчистен от сняг път, и до някоя друга полянка дребния да тича по паланките.
8 мак съм гледал на Ауди авант, предполагам че разходите няма да са космически различни.
Има ли нещо специфично, за което трябва да внимавам?
като цяло всякакви насоки ще са ми от полза!
Обявена е на 13499 в мобилето, в София тъмно син.
Благодаря на всички ви и честит първи сняг!
Коментар