Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за скоростите на куадрата при WJ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за скоростите на куадрата при WJ!

Ок. Но знай, че преди да я а платиш е добре да я погледнат всепризнатите тук сервизи все пак. Иначе на място можеш да започнеш с това
    WG 2.7 CRD

Коментар

То не е 2.7, другият дизелов е Предполагам обаче, че повечето от написаните неща, с изключение може би за нагарите около дюзите и разните ролки са приложими и там. Особено за грешките които си написал, че може да даде при вкарването на ключа. Ще видя, ама споко.
      Последно редактирано от Dydo; 22-10-14, 11:51.
      SUV

Коментар

Първоначално публикуван от Dydo Преглед на мнение
        То не е 2.7, другият дизелов е .
        Неееее. Я се качи на наличния ти "паркетник" и ми се дотъркаляй да лочим кафе и да си клюкаме за "жипки"....
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Абе знам отзивите за този 3.1, запознат съм Ама нали и паркетника ми е с ВМ мотор (уж вече подобрен бил този дето е на корееца), явно си ме влече към това произведение на инженерната мисъл, та затова отново съм се огледал натам
          Шегата настрана, просто ми изпада един да го пробвам, не е казано, че е задължително обвързването. От там тръгна и темата, т.е. да съм наясно с лостовете, за да не стане беля от глупост.
          Иначе отново благодаря за поканата (щото и друг път си ме канил да си лафкаме), когато намеря време и имам път в тази посока, ще намина. Няма да се измъкнеш
          SUV

Коментар

За 3.1 може и на мен да се обадиш.Ще разказвам .
            Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
            Grand 3.1TD
            0898 620 306 Стоян

Коментар

Влече те към нискaтa ценa
              Нямa нищо друго привлекaтелно итaлиaнския мотор.
              ДAНО дa случиш нa читaв, че инaче ще нaмрaзиш мaркaтa.
              Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
              Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
                За 3.1 може и на мен да се обадиш.Ще разказвам .
                И при 3.1 ли е както при едновремешния 2.5 ВМ мотор на първия Гранд, относно това, че ако си карал повече и спреш, не трябва да гасиш веднага. При мен това никак не е добре, защото особено сутрин нещата са както се казва цепене на минутата. Ако трябва като стигна до работата да чакам 5-10 мин. за да се охлади.....мани
                SUV

Коментар

И при 3.1 ли е както при едновремешния 2.5 ВМ мотор на първия Гранд, относно това, че ако си карал повече и спреш, не трябва да гасиш веднага. При мен това никак не е добре, защото особено сутрин нещата са както се казва цепене на минутата. Ако трябва като стигна до работата да чакам 5-10 мин. за да се охлади.....мани
                  Па и преди да потеглиш требе да позагрей Изобщо тези дизели са за хора мно-о-о-ого мераклиЙ с много свободно време за посвещаване на ритуалното шофиране на джипката.
                  В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Боголюб, ама това сериозно ли Общо взето не ги чакам, паля, минават 30- ина секунди до де сложа касетофона, колана и т.н., колкото да метне масло в двигателя и скоростната кутия и потеглям. Не го шпоря много докато не е загрял, но пък да чакам да загрява и тогава да тръгвам.
                    Иначе Сантото загрява за километър - два пробег и държи много малко под 90 градуса, да му се чудиш. А и бавно изстива, часове трябват.
                    Абе аз още не съм взел това ГЧ, ще видя, но ако тези неща дето ги разправяш с ритуала, т.е. да чакам 10 минути преди потегляне и 10 след, не става. Особено има дни в които паля и гася-отида до магазина, след това до тотото например, след това до бензиностанцията...........палене и гасене през 5 мин по няколко пъти. То е ясно, че след като първия път е загрял и си гасил, но още не е изстинал няма проблем да се пали и потегля бързо всеки следващ път, но при спирането няколко пъти ако ще следва гасенето да е след чакане да минело време .................. смеееех!
                    Последно редактирано от Dydo; 23-10-14, 12:55.
                    SUV

Коментар

Решението е много просто и не се налага да чакаш.При мен работи от години.
                      Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                      Grand 3.1TD
                      0898 620 306 Стоян

Коментар

От книжката на 2.7CRD четем:
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled.jpg
Прегледи:1
Размер:74.4 КБ
ID:5618227

Предполагам за 3.1 и SantaFe не е по-различно.
                        WG 2.7 CRD

Коментар

Малко ми е труден превода ама се ориентирах. Благодарско отново.
                          SUV

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                          X