Четох в раздела за общата информация, не е като да не съм ровил, както и в други раздели в търсачката, но тъй като не намерих, а и понеже в общата информация е на руски, не съм сигурен дали с прецизна точност съм си превел написаното относно скоростите на ГЧ WJ (1999 г. - 2004 г.). СУВ-ът който карам в момента си е паркетник и неговото 4х4 не се нуждае от някакви допълнителни превключвания. Очертава се да взема и един WJ (като начало малко да го покарам известно време), поради което се интересувам: кога, при какви условия и необходимост, при каква скорост (спрял ли, в движение ли) се включват съответните опции на куадрата, а именно: 4 all time, N (неутрална) и 4 LO. Например как да си карам на градско, кое е най препоръчително с оглед и по-малкия разход, каква е максималната скорост при всяка една от опциите, как да карам на магистрала и т.н. Когато има сняг и се хлъзга кое се препоръчва, пък макар и да е на градско и т.н. Почти не карам ОФФ и най-много по някой черен път да мина. Демек препоръката да е като за градски шофьор, както и когато се наложи вследствие зимни условия в града, на някое излетче и така. От друга страна, на каква позиция трябва да е основния лост-P, D, когато боравя с малкия за превключването на куадрата. Простете за невежеството, но не съм имал такава кола и ме е страх да не бастисам нещо скоростите.
Също така, следва ли при палене да изчакам малко, преди да тръгна, т.е. за да качи масло в кутията.
Също така, следва ли при палене да изчакам малко, преди да тръгна, т.е. за да качи масло в кутията.
Коментар