Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Климатик компресор и съединител за KJ 3.7l в Бургас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Климатик компресор и съединител за KJ 3.7l в Бургас

Първоначално публикуван от sdg Преглед на мнение
    SIM, цената, която предлагаш не изглежда лоша за комплект, пък дори и само за компресор, и съм благодарен за предложението, но ти сам казваш, че си се принудил да вземеш комплект заради липсата на предлагане само на съединител. Дай ми малко време да поразгледам сайтове, и ще ти отговоря. До кога най-късно ще ти е удобно?

Дядо Владо, сега проверих в огледалото, признавам, има известна прилика В случая с Дарс Ауто си говорихме по телефона, може така и да съм звучал (леко по-фалцетно след като научих цената).

Travelling, след вчерашното преобразуване на съединителя в ролка колата може да се кара, така че ще търся замяна с оригинални компоненти, така да се каже. Иначе вчера в Сливен имаше тоя 3.7l "Гранд" и такова като моето, дизел, и на двете бяха там компресорите, доста ги загледах, но са си различни, plug & play със сигурност нямаше да стане, а plug & ТНТМ & play най-вероятно щеше да приключи със срам за майстора.
    ОК колега,ако можеш да ми отговориш до петък ще е добре,и за цената съм склонен на договаряне въпреки че с сегашната цена все още не съм на загуба.
    Ако желаеш мога да го снимам и да го видиш поне информативно,желая ти успех и скоро да си разрешиш проблема.
    Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

SIM, възможно ли е да снимаш компресора за да се опитам да го сравня с "умрелия"? Може да се споразумеем и да го взема. Благодаря предварително.

Коментар

SIM, възможно ли е да снимаш компресора за да се опитам да го сравня с "умрелия"? Може да се споразумеем и да го взема. Благодаря предварително.
        Ок колега ще го заснема утре,снощи не съм влизал във форума иначе щях да ти го наснимам още днес!!!
        Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Това са снимките,надявам се да са изчерпателниНатиснете снимката за да я уголемите

Име:20140905_090200.jpg
Прегледи:1
Размер:154.2 КБ
ID:5608603Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140905_090219.jpg
Размер:140.1 КБ
ID:5608602Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140905_090229.jpg
Размер:152.1 КБ
ID:5608601Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140905_090239.jpg
Размер:175.2 КБ
ID:5608600Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140905_090251.jpg
Размер:134.2 КБ
ID:5608599Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140905_090302.jpg
Размер:147.3 КБ
ID:5608598Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140905_090317.jpg
Размер:131.7 КБ
ID:5608597
          Kawasaki GTR 1400

Коментар

SIM, и аз се забавих малко, но търсих до сега компресори и съединители в дебрите на интернет...

Снимките са перфектни, благодаря много! Крепежните точки изглеждат същите, изводите за тръбите са от правилната страна, но формата на корпуса е различна. Ще трябва да се пробва.

От към финансовата страна:
            - намерих комплект нови компресор и съединител ("2007 Jeep Liberty A/C Compressor NA", "guaranteed exact fit") за USD 235, което по съвсем груби сметки ще излезе към 650лв с транспорт, мито и ДДС
            - намерих само съединител ("a/c compressor complete clutch") за USD 110, което пак по груби сметки ще излезе към 330лв с всички добавени разходи

=> при цена само на компресора около 300лв си струва упражнението с придобиването отделно на компресор и съеднител (така или иначе, и да имам компресора, преди да имам и съединителя, климатика няма да тръгне). Иначе изглежда по-добре да поръчам направо комплекта (осъзнавам, че няма да е DENZO, естествено).

Та, би ли се разделил с компресора за 300лв, ако пасне? Това е два пъти по-малко от търсената цена, знам, и при това положение да го запазиш като резервна част за всеки случай (или да го продадеш на "местния пазар" при теб) си е валиден вариант. Каквото и да решиш, съм много благодарен за помощта и отделеното време!

Аз другата седмица съм в София, мога да отделя една сутрин за проба, ако решиш да донесеш компресора.

Коментар

SIM, и аз се забавих малко, но търсих до сега компресори и съединители в дебрите на интернет...

Снимките са перфектни, благодаря много! Крепежните точки изглеждат същите, изводите за тръбите са от правилната страна, но формата на корпуса е различна. Ще трябва да се пробва.

От към финансовата страна:
              - намерих комплект нови компресор и съединител ("2007 Jeep Liberty A/C Compressor NA", "guaranteed exact fit") за USD 235, което по съвсем груби сметки ще излезе към 650лв с транспорт, мито и ДДС
              - намерих само съединител ("a/c compressor complete clutch") за USD 110, което пак по груби сметки ще излезе към 330лв с всички добавени разходи

=> при цена само на компресора около 300лв си струва упражнението с придобиването отделно на компресор и съеднител (така или иначе, и да имам компресора, преди да имам и съединителя, климатика няма да тръгне). Иначе изглежда по-добре да поръчам направо комплекта (осъзнавам, че няма да е DENZO, естествено).

Та, би ли се разделил с компресора за 300лв, ако пасне? Това е два пъти по-малко от търсената цена, знам, и при това положение да го запазиш като резервна част за всеки случай (или да го продадеш на "местния пазар" при теб) си е валиден вариант. Каквото и да решиш, съм много благодарен за помощта и отделеното време!

Аз другата седмица съм в София, мога да отделя една сутрин за проба, ако решиш да донесеш компресора.
              За по-малко от 450 лв не бих се разделил с компресора,при положение че съм от казанлъл и ще трябва да дойдеш да си го премериш и вземеш или да ти го пращам с наложен платеж,както и ти спомена все пак е дензо и мисля че няма да бъде разумно от моя страна да го продам за 300лв при положение че на мен ми излезна около 700. Успех
              Kawasaki GTR 1400

Коментар

Благодаря, SIM. Лек път към БГ!

Коментар

Благодаря, SIM. Лек път към БГ!
                  Благодаря ти,всичко добро!
                  Kawasaki GTR 1400

Коментар

Намерих употребяван комплект в Дупница, в ръцете ми е вече, дано тръгне

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                    X