Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Климатик компресор и съединител за KJ 3.7l в Бургас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Климатик компресор и съединител за KJ 3.7l в Бургас

Здравейте,

Вчера по време на пътуване от София за Бургас ми спря климатика. Компресорът е изхвърлил масло по ремъка, алтернатора и т.н., а съединителят на компресора е в "период на полу-разпад" и при въртенето от време на време изхвърля по малко пластмасов материал от себе си.

Според човека от сервиза за климатици, който посетих в Бургас, компресорът е блокирал и е "скъсал" съединителя, и двете са за смяна или ремонт, но той не се нае да ремонтира нито едното (и изрази съмнение, че се ремонтират изобщо).

Звъних на Дарс Ауто и на автоморга "Франц". От "Франц" казаха, це нямат нито компресор, нито съединител. Чакам от Дарс Ауто да ми се обадят за цена на компресора и съединителя, но ги нямат налични.

Аз съм в Бургас до вторник следващата седмица, след което имах намерение да попътувам с колата - мога да го направя и без климатик, но ми се струва опасно да го правя с омаслен ремък и съединител хвърлящ пластмасови шрапнели из коша на двигателя. Можете ли да ме насочите къде в Бургас мога да получа помощ -- замяна, ремонт или поне (ако е възможно) смяна на ремъка с по-къс за да се "прескочи" съединителя на компресора?

Благодаря предварително.

От: Климатик компресор и съединител за KJ 3.7l в Бургас

Току-що ми се обадиха от Дарс Ауто - 20 дни доставка (ако не броим неприятната цена)...

Търсенето продължава.

Коментар

Продължавам да си говоря сам

Възможно ли е да се замени съединителя с ролка, която само да се върти без да предава въртенето към компресора -- да е паразитна, един вид?

Коментар

0898295857
        В квартал горно езерово е човека занимава се с климатици на коли от 20 години звъни му , на светофара преди меден рудник в дясно.

Коментар

Благодаря за телефонния номер, ще му звънна утре сутринта.

Коментар

Първоначално публикуван от sdg Преглед на мнение
            Възможно ли е да се замени съединителя с ролка, която само да се върти без да предава въртенето към компресора -- да е паразитна, един вид?
            Да.
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

В един сервиз направиха от съединителя паразитна ролка, а в Сливен изскочи един компресор...

Коментар

.......а тук имаш един лист ламарина от недовършената защита.

Коментар

Не бях виждал Гранд Чероки с 3.7 двигател. Видях. И компресорът не става

Дядо Владо, трябва да мина някой ден ако не нещо друго, то поне наема за складирането на ламарината да платя

А иначе, търсенето на компресор продължава, вече не истерично спешно...

Коментар

Току-що ми се обадиха от Дарс Ауто - 20 дни доставка (ако не броим неприятната цена)...

Търсенето продължава.
                    Каква е цената ако не е тайна и тя за компресора със съединителя ли е или само за едното!
                    Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Не мисля, че е тайна, по-скоро е непонятна -- над 1800 лв, комплект.

Коментар

Не мисля, че е тайна, по-скоро е непонятна -- над 1800 лв, комплект.
                        Хмммм лоша работа колега,имам същия джип като твоя и преди два месеца съединителчето на компресора сдаде багажа,и понеже не можах да си намеря само съединителя се наложи да си поръчам комплекта.
                        Та компресора ми остана,чисто нов е на "Дензо".
                        Ако цената от 600 лева те устройва другата седмица се прибирам в България и мога да ти го донеса,за това те питах колко ти искат да не би моята цена да е по голяма от твоята и да не ти изнася.
                        Пиши ако те интересува,ако не ще си имам резервен в багажника.
                        Жив и здрав!!!
                        Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

... по-скоро е непонятна -- над 1800 лв, комплект.
                          Ако на живо изглеждаш така както на аватара, вероятно са казали месечната лизингова вноска за нов джип, а пък не си разбрал......

Коментар

Аз бих натъкмил първия, който прилича поне малко на стария .
                            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

SIM, цената, която предлагаш не изглежда лоша за комплект, пък дори и само за компресор, и съм благодарен за предложението, но ти сам казваш, че си се принудил да вземеш комплект заради липсата на предлагане само на съединител. Дай ми малко време да поразгледам сайтове, и ще ти отговоря. До кога най-късно ще ти е удобно?

Дядо Владо, сега проверих в огледалото, признавам, има известна прилика В случая с Дарс Ауто си говорихме по телефона, може така и да съм звучал (леко по-фалцетно след като научих цената).

Travelling, след вчерашното преобразуване на съединителя в ролка колата може да се кара, така че ще търся замяна с оригинални компоненти, така да се каже. Иначе вчера в Сливен имаше тоя 3.7l "Гранд" и такова като моето, дизел, и на двете бяха там компресорите, доста ги загледах, но са си различни, plug & play със сигурност нямаше да стане, а plug & ТНТМ & play най-вероятно щеше да приключи със срам за майстора.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X