Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за JEEP GRAND CHEROKKE 2002

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за JEEP GRAND CHEROKKE 2002

Може да го свалиш и на усет. Но това не винаги е меродавно.
    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
    Drag Grand Canyon Daily
    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
    LZ1JYM

Коментар

Благодаря,ще го сваля да го проверя и доколкото разбрах трябва да се сгъва много трудно или поне трудно
      Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD
      Toyota Hilux III

Коментар

Здравейте колеги.Споделям и аз моя опит с WJ 4.7 99 г.От около година и пол. ,и при мен се появи МЪРТВА ВИБРАЦИЯ(ШИМИ). Отначало беше много слаба , но с течение на времето и около 15 000 км стана непоносима. Изчетох всичко, което намерих в форума. След мнението на наш колега , който писа ,че е подменил цялата предница и аз реших да постъпя като него. Поръчах си от ebay.co uk четири корм.накрайника;биалетки и всички тампони по щангите и носачите, без шарнири и амове. След смяната всичко изчезна ,а джипа все едно не беше същия.

Коментар

Шими може да се появи вследстви и на разбити тампони по носачите - нарушава се кастора , моста почва да се движи напред назад по надлъжната ос на автомобила и се появява шими .
          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Понеже и аз минах през това:

Първо питане: със стандартен размер гуми ли си и ако НЕ, колко по големи са?
            Второ питане: коя щанга си сменил ТРКБАРА ли?

Каквито и хлабини в окачването да има, толкова изявен проблем би трябвало да е породен от разбитите тампони на trackbar-а. В комбинаця с по-големи гуми ефекта е стряскащ. Хубаво е и демфера да се смени. Тампони за тракбара се продават отделно от неизвестен производител, но могат да се окажат по-удачни от куча марка цял тракбар. Аз лично моите ги смених с powerflex, заедно с разни други тампони и усилен демфер (взех го от жоро_цска) и при все че карам с 265/70/16 нямам засега този отвратителен проблем, който може да те накара да побелееш!

Между другото този проблем въобще не е толкова мистериозен, както други! Дано съм бил полезен!

Коментар

Здравееите отново. WJ -то ми е с 2" лифт с подложки и гуми 245/75 16 BFG.MUD TERR. KM2 и тежи 22 кг. брояа. Имам и Дженерал АТ2 245/70 16 с тегло от по 16 кг за гума. С Дженерала "ШИМИТО"беше значително по- слабо.
              Демпфера го смених година преди това ,но положението не се промени особенно. При подмяната на тампоните най-зле бяха елепсовидните тампони на долните носачи(беше се разместила гумата от външната метална ризница) просто всичко беше за смяна.

Дано да съм полезен на някош.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на Вчера.

Зареждам...
              X