Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за JEEP GRAND CHEROKKE 2002

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за JEEP GRAND CHEROKKE 2002

Може да го свалиш и на усет. Но това не винаги е меродавно.
    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
    Drag Grand Canyon Daily
    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
    LZ1JYM

Коментар

Благодаря,ще го сваля да го проверя и доколкото разбрах трябва да се сгъва много трудно или поне трудно
      Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD
      Toyota Hilux III

Коментар

Здравейте колеги.Споделям и аз моя опит с WJ 4.7 99 г.От около година и пол. ,и при мен се появи МЪРТВА ВИБРАЦИЯ(ШИМИ). Отначало беше много слаба , но с течение на времето и около 15 000 км стана непоносима. Изчетох всичко, което намерих в форума. След мнението на наш колега , който писа ,че е подменил цялата предница и аз реших да постъпя като него. Поръчах си от ebay.co uk четири корм.накрайника;биалетки и всички тампони по щангите и носачите, без шарнири и амове. След смяната всичко изчезна ,а джипа все едно не беше същия.

Коментар

Шими може да се появи вследстви и на разбити тампони по носачите - нарушава се кастора , моста почва да се движи напред назад по надлъжната ос на автомобила и се появява шими .
          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Понеже и аз минах през това:

Първо питане: със стандартен размер гуми ли си и ако НЕ, колко по големи са?
            Второ питане: коя щанга си сменил ТРКБАРА ли?

Каквито и хлабини в окачването да има, толкова изявен проблем би трябвало да е породен от разбитите тампони на trackbar-а. В комбинаця с по-големи гуми ефекта е стряскащ. Хубаво е и демфера да се смени. Тампони за тракбара се продават отделно от неизвестен производител, но могат да се окажат по-удачни от куча марка цял тракбар. Аз лично моите ги смених с powerflex, заедно с разни други тампони и усилен демфер (взех го от жоро_цска) и при все че карам с 265/70/16 нямам засега този отвратителен проблем, който може да те накара да побелееш!

Между другото този проблем въобще не е толкова мистериозен, както други! Дано съм бил полезен!

Коментар

Здравееите отново. WJ -то ми е с 2" лифт с подложки и гуми 245/75 16 BFG.MUD TERR. KM2 и тежи 22 кг. брояа. Имам и Дженерал АТ2 245/70 16 с тегло от по 16 кг за гума. С Дженерала "ШИМИТО"беше значително по- слабо.
              Демпфера го смених година преди това ,но положението не се промени особенно. При подмяната на тампоните най-зле бяха елепсовидните тампони на долните носачи(беше се разместила гумата от външната метална ризница) просто всичко беше за смяна.

Дано да съм полезен на някош.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X