колеги имам проблем , получават се някакви аномалии с моя джип, плафони светят по време на движвние, светят , абс, блокайа, налягането в гумите, чека,габарити и касни няма, казаха ми че е от някакав модул.. запознатилисте с това нешто jeep cherokee 2.8 crd 163 hp. 2006 g.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
jeep cherokee аномалии
Свий
X
-
От: jeep cherokee аномалии
Може да има ранниПървоначално публикуван от stoqn.. Преглед на мнениеи касни няма,
-
Надявам се, че пишеш на латиница през някакъв конвертор. Това може да стане при прекъснат кабелен сноп на някоя от вратите или някъде в двигателния отсек. Ако си в София, търси дядо Владо 0877170727 или Еди Рангелов 0885088444Първоначално публикуван от stoqn.. Преглед на мнениеколеги имам проблем , получават се някакви аномалии с моя джип, плафони светят по време на движвние, светят , абс, блокайа, налягането в гумите, чека,габарити и касни няма, казаха ми че е от някакав модул.. запознатилисте с това нешто jeep cherokee 2.8 crd 163 hp. 2006 g.В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Първо Еди, аз нанай си диагностична хапаратура за туй нег'вот жиб, после "боди контрол" модула.......Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение..... търси дядо Владо 0877170727 или Еди Рангелов 08850884440877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Той човекът сА уплашИ от радушния прием и избегА. Ама виж к`ви диагнози поставям от клавиатурата ?Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеПърво Еди, аз нанай си диагностична хапаратура за туй нег'вот жиб, после "боди контрол" модула.......
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Върна се от отпуска значиПървоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
, споко, чакат те други, че още с WK съм на "Ви"
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Ох Дядо , беше много яка почивка с маршрут Плевен , Варна , Приморско и Костенец , ама свършиПървоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеВърна се от отпуска значи
, споко, чакат те други, че още с WK съм на "Ви"
Еди Рангелов : 0885 088 444
Няма незаменими има незабравими хора !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар