колеги имам проблем , получават се някакви аномалии с моя джип, плафони светят по време на движвние, светят , абс, блокайа, налягането в гумите, чека,габарити и касни няма, казаха ми че е от някакав модул.. запознатилисте с това нешто jeep cherokee 2.8 crd 163 hp. 2006 g.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
jeep cherokee аномалии
Свий
X
-
От: jeep cherokee аномалии
Първоначално публикуван от stoqn.. Преглед на мнениеи касни няма,
-
Първоначално публикуван от stoqn.. Преглед на мнениеколеги имам проблем , получават се някакви аномалии с моя джип, плафони светят по време на движвние, светят , абс, блокайа, налягането в гумите, чека,габарити и касни няма, казаха ми че е от някакав модул.. запознатилисте с това нешто jeep cherokee 2.8 crd 163 hp. 2006 g.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение..... търси дядо Владо 0877170727 или Еди Рангелов 08850884440877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеПърво Еди, аз нанай си диагностична хапаратура за туй нег'вот жиб, после "боди контрол" модула.......България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение, споко, чакат те други, че още с WK съм на "Ви"
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеВърна се от отпуска значи, споко, чакат те други, че още с WK съм на "Ви"
Еди Рангелов : 0885 088 444
Няма незаменими има незабравими хора !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар