Обява

Свий
Няма добавени обяви.

jeep cherokee аномалии

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• jeep cherokee аномалии

колеги имам проблем , получават се някакви аномалии с моя джип, плафони светят по време на движвние, светят , абс, блокайа, налягането в гумите, чека,габарити и касни няма, казаха ми че е от някакав модул.. запознатилисте с това нешто jeep cherokee 2.8 crd 163 hp. 2006 g.

От: jeep cherokee аномалии

Първоначално публикуван от stoqn.. Преглед на мнение
    и касни няма,
    Може да има ранни

Коментар

Бирчет, жипа дан би да има прублеми уа, баа гу, идвам ти разбрайми почти ама не разбрайми конкретно
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

няма да се плашиш - тука в родината на джиповете ако минат 4-5 години откак е скован и тои все още някакси се движи- се счита че собственика е уцелил 6 от лотарията.
        Това твоито са дрбно кахъри.

Коментар

Първоначално публикуван от stoqn.. Преглед на мнение
          колеги имам проблем , получават се някакви аномалии с моя джип, плафони светят по време на движвние, светят , абс, блокайа, налягането в гумите, чека,габарити и касни няма, казаха ми че е от някакав модул.. запознатилисте с това нешто jeep cherokee 2.8 crd 163 hp. 2006 g.
          Надявам се, че пишеш на латиница през някакъв конвертор. Това може да стане при прекъснат кабелен сноп на някоя от вратите или някъде в двигателния отсек. Ако си в София, търси дядо Владо 0877170727 или Еди Рангелов 0885088444
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
            ..... търси дядо Владо 0877170727 или Еди Рангелов 0885088444
            Първо Еди, аз нанай си диагностична хапаратура за туй нег'вот жиб, после "боди контрол" модула.......
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
              Първо Еди, аз нанай си диагностична хапаратура за туй нег'вот жиб, после "боди контрол" модула.......
              Той човекът сА уплашИ от радушния прием и избегА. Ама виж к`ви диагнози поставям от клавиатурата ?
              България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

stoqn..-не , заповядай за консултация и диагностика , ако не си решил проблема !
                Еди Рангелов : 0885 088 444
                Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
                  stoqn..-не , заповядай за консултация и диагностика , ако не си решил проблема !
                  Върна се от отпуска значи, споко, чакат те други, че още с WK съм на "Ви"
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                    Върна се от отпуска значи, споко, чакат те други, че още с WK съм на "Ви"
                    Ох Дядо , беше много яка почивка с маршрут Плевен , Варна , Приморско и Костенец , ама свърши
                    Еди Рангелов : 0885 088 444
                    Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X