Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Козметичен лифт на Гранд Чероки 99-04

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Козметичен лифт на Гранд Чероки 99-04

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    Пласмасовите фтулки на долните тампони на биалетите са износени а не болта.
    Свалих едната и поне с шублер не можах да видя дали има елипса. Ако има значи е много незабележима, а луфта е голям.
    А освен това и от горе също мърдат...
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Захващането на задните биалети към купето е същото както при задните амортисьори.

При този монтаж няма никакво значение каква е дебелината на болта. За да няма луфт е достатъчно металната фтулка да е добре стегната в планката.

Отдоло към щангата се износва пласмасовата фтулка защото там монтажа не е такъв а фтулката лагерува в болта. При това триене се износва пласмасата а не метала.

Коментар

Да така биалетките спрямо болта имат луфт и отгоре и от долу.
        От горе се стягат, но отдолу продължават да мърдат. Мисля обаче, че не е фатално.
        За стабилността на джипа: малко съм го карал след преработката, но първите ми впечатления са, че вози малко по-твърдо т.е. друса повече, и не се клати повече от това, което беше.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
        X