Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand 3.1td радиатор от къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Grand 3.1td радиатор от къде?

В града без климатик стрелката ми седи ето тук:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Grand_Cherokee_inside_dash.jpg
Прегледи:1
Размер:38.1 КБ
ID:5599143

Ако е по-топло отива на следващата малко стрелка, преди 100градуса.
    Като почна да и давам жега или пусна климатик, стига до 100 градуса.

Перка пред радиатора аз не виждам при мен?
    Масла и други консумативи за джип-ове с ниски надценки на www.charkove.com

Коментар

Виж си пак снимката, защото на тази стрелката ти няма нищо общо със 100

Коментар

Колега, не следиш постовете.
        Ако е в града без климатик, седи на посочената позици (вероятно това са 80 градуса).
        Ако почне да вижда малко повече зор се вдига до 100, където аз започвам да се чувствам некомфортно и спирам климатика или спирам да давам газ и започва да си пад температурата.

Коментар

Втори път ти казвам-виж си на снимката какво е показанието на стрелката за температурата.....,преди да даваш определения кой какво следи.Много си далеч от 80....
          Последно редактирано от ALEX_Z; 13-07-14, 01:53.

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
            Nissens ..... беше към 300-400 лв.
            ....и сега са пак такива цените.

Първоначално публикуван от peter3d Преглед на мнение
            Колеги, сигурни ли сте че е нормално?
            Да.
            .... няма перка пред радиатора тая пущина. БМВ....
            БМВ-то си го....карай, а на "Гранда" е отзад.
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Колеги, сигурни ли сте че е нормално? До сега съм имал все немски марки и на нито една не играе така стрелката?
              Ако сложиш истински термометър, ще играе.

Коментар

Първоначално публикуван от ALEX_Z Преглед на мнение
                Втори път ти казвам-виж си на снимката какво е показанието на стрелката за температурата.....,преди да даваш определения кой какво следи.Много си далеч от 80....
                Пичага, ти синята стрелка виждаш ли я или ще се правим на тежкари?
                Само за теб ще го кажа - в града без да натискам, седи на СИНЯТА стрелка.

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                  ....и сега са пак такива цените.

Да.
                  БМВ-то си го....карай, а на "Гранда" е отзад.

Бре - че какви са тея цени в нета на емк-33 от 2500лв. нисенс радиатор за 3.1 ???ь
                  Дядо Владо - щом казваш, че е нормално се доверявам. До къде не трябва да минава стрелката?
                  А за БМВ-то, има и отзад и от пред

Коментар

Дядо Владо - щом казваш, че е нормално се доверявам. До къде не трябва да минава стрелката?
                    Нормално е около ветрикала (100 гр.) в дясно има тънка и после дебела отметка, след дебелата вече е за внимание.
                    П.П. не се карай с Алекс, той е ял доста уйци с 3.1 и "разбирачи", споделя практически опит......
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                      Нормално е около ветрикала (100 гр.) в дясно има тънка и после дебела отметка, след дебелата вече е за внимание.
                      П.П. не се карай с Алекс, той е ял доста уйци с 3.1 и "разбирачи", споделя практически опит......
                      Не обичам да се карам с никой, не го и правя. Просто някой хора е хубаво да четат повече преди да "помагат".
                      Благодаря ти Дядо Владо!

Коментар

Пичага, ти синята стрелка виждаш ли я или ще се правим на тежкари?
                        Само за теб ще го кажа - в града без да натискам, седи на СИНЯТА стрелка.
                        Цял диалог се е заформил с мен, без да участвам.....Синята стрелка си я видях идеално от раз.
                        Та , както ти сподели Деди, от опит....,затова и окото ми е в много интимни отношения с тази стрелка. Разгледай и сметни деленията си 40-100 , отчети факта , че всъщност наблюдавайки от позицията на водача , не се вижда коректното положение-то е само при перпендикулярен на уреда отчет..... и тогава смятай дали е 80.
                        Всичко това е спомагателен аргумент,относно моето мнение, че всъщност по тези данни ДВГ е под нормалният темп. режим и не е никакъв довод да се търси нов радиатор и колко струва.
                        Това се опитахме да ти кажем няколко колеги вече....и те са Пичаги, не само аз.

П.п. Мисля си ,че по-актуален би бил въпроса , колко е нормалният температурен режим и къде си ти , и защо е така.

Коментар

Авто радиатори BNR София виж чичо Гугъл цената е доста по-ниска
                          Еди Рангелов : 0885 088 444
                          Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                          X