Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Антифриз

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Антифриз

а, балканстар, там питах за инчовите болтове дето крепят секторната кутя и ме сложиха на ... пратиха ме в русе, ама и там същото. интересуват ги голеееми, скъъъпи ремонти. а и като чета форума не открих много любов към балканстар

Коментар

Е ти сега за болтове си ги питал... За болтове се пита в специализирани магазини за болтове. А в Балкан Стар продават доста консумативи, така че няма да те пратят пак в Русе
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
        утре отивам до балканстар...
        само ме притеснява фката, че колата ми губи антифриз от макс. до мин. за около 3000 км...
        и ако мопарският е скъп ще ми излезе през носа.
        ако няма мопарски какъв трябва да се слага? Има ли някакви изисквания за киселинност/алкалност? да не прояде блока ако му налея руска Нева?

Коментар

Първоначално публикуван от ogii Преглед на мнение
          ако няма мопарски какъв трябва да се слага? Има ли някакви изисквания за киселинност/алкалност? да не прояде блока ако му налея руска Нева?
          Наливай, няма проблем. Стига да е оригинална, щот в Русия ментетата са много повече от тук. По-добре какъвто и да е антифриз с изяснен произход.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X