Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем при бавните Гранд чероки 4.7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: проблем при бавните Гранд чероки 4.7

Колеги проблема на джипа се оказва Мозъка на скоростната кутия .. значи тръгва на 1-ва и от там директно отива на 4-та и това е .. та въпроса ми към вас е ако реша да търся друга кутия дали става от 4.0 бензин и 3.1 дизел или само от 4.7 трябва да е и само мозъка ли да сменя тъй като другото било здраво, а дали някой ще ми продаде само това което на мен ми трябва и за да съм по в час с цените някой да сподели горе долу в какъв диапазон върви тази част като цена
    Благодаря

Коментар

Втора употреба: http://www.ebay.com/bhp/45rfe-solenoid-pack
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от manolsss Преглед на мнение
        Колеги проблема на джипа се оказва Мозъка на скоростната кутия .. значи тръгва на 1-ва и от там директно отива на 4-та и това е .. та въпроса ми към вас е ако реша да търся друга кутия дали става от 4.0 бензин и 3.1 дизел или само от 4.7 трябва да е и само мозъка ли да сменя тъй като другото било здраво, а дали някой ще ми продаде само това което на мен ми трябва и за да съм по в час с цените някой да сподели горе долу в какъв диапазон върви тази част като цена
        Благодаря
        Това как го установихте?
        Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
        Grand 3.1TD
        0898 620 306 Стоян

Коментар

Значи аз искам да го купя джипа и собственика го закарал на майстор и така му казал, но не можел да го оправи а разстоянието до мен е 400км и контактуваме по телефони само та споделям това което ми казаха, а именно че тази част давала проблем

Коментар

Кутията е за ремонт.Бързи-бавни нямат нищо общо с работата и.За повече инфо по телефона.
            Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
            Grand 3.1TD
            0898 620 306 Стоян

Коментар

Джипа го оправиха и вече го купих та проблема се оказа датчика на скоростната кутия и някакви жици там били прекъснати. Сега джипа сменя скоростите перфектно без блъскане и забавяне както на бързи така и на бавни. В момента се ориентирам към отстраняване на някои тампони по окачването като тези големите на задния диференциал понеже потропват и отпред има някакво леко хлопане, което също ще видя от къде идва в Понеделник. Решил съм и аз да сменя оригиналния размер гуми с 265 70 16 тъй като стоят доста по добре, а моя джип е с някакви други амортисиори 4бр. и е малко по-висок от другите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X