Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Grand Cherokee 2014 3.0 Ecodiesel

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Jeep Grand Cherokee 2014 3.0 Ecodiesel

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
    Струвало е преди 2 години. С ега може да го спазарим с Жоро за 7-8. И без това го търкаля къде ли не...
    Успех в пазарлъка..и да почерпиш ей , ама по ми се верва къде 2025 година да свали на толкова..
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

Хахаха... То джипката вече има и историческа стойност заради ходенето до Севера, та стойността с времето се увеличава вместо да спада

Иначе за мое учудване цените на тези джипки при дилъра доста са подскочили - това без майтап....
      Явно съм умерил момента с 'опит за възвръщането доверието към марката', защото сега са същия този модел, но с леко ъпдейтната навигация (модела е същия, но явно има някаква малка хардуерна разлика, защото фирмуера нямало да работи коректно на модела от предишната година), и с орязани някои екстри (май отоплението на волана го няма) са по-скъпи с около 20%

Общо взето впечатленията след 40х.км....
      1. Продължава да бъде учудващо икономичен за масата и размера си автомобил.... 6.8 съвсем не е непостижим разход при средна скорост над 100км/ч, но по хубав 'чуждоземски' път с ограничение 100км/ч (т.е. не съм превишавал 110км/ч)... Средния ми разход откакто съм взел автомобила е 9.6 л/100km, при условие, че голяма част от пробега (над 50%) е тежко градско шофиране, но има и доста непрекъснато дълго равномерно пътуване (без него средния ми разход е 10.2л/100км)
      2. Много комфортен за дълъг път
      3. Доста универсален (да, понижаваща предавка съм включвал само веднъж и то повече заради експеримента и за да не клеяса раздатката ). Добър просвет...
      4. Доста скъпо обслужване... ТО2 подминава 1000лв (само горивните филтри са 300лв)... Данъка поради липса на N1 също не лъже..
      5. Въпреки няколко рекола и софтуерни обновления, не ми е създавал съществени проблеми... Единствения реален дразнещ проблем (който се оправи с ъпдейт на един модул отново по сервизна акция) бе периодичния, но не постоянен отказ на темпомата при определена ситуация (при неколкократно бързо натискане на бутона '+ SPEED' при опит да увеличиш скоростта, записва грешка 'проблем в бутона', и изключва темпомата до следващо рестартиране на автомобила). Останалите реколи и сервизни акции се правиха превантивно - не съм имал проблем...
      6. Добра динамика на двигателя и работа на скоростната кутия... Изпреварванията са си кеф...

Общо взето засега продължавам да съм много доволен....
      Последно редактирано от slowtraveler; 09-09-15, 14:13.
      Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Ми то след него няма нов модел. Другите са Фиат...
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Абе то и Гранда е FCA, ама го пазим в тайна
          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Поне решетката му не е заимствана от мултипла

Коментар

Човъркай ти - човъркай С тази врата за пилчарник вместо решетка
              Между другото горивната система на джипката е същия Multijet 2 като на Фиат Добло (да, сложили са още 2 цилиндъра).. Дето се ползва и от Опел...
              А на Доблото вече 100х.км единствените проблеми са от некадърна турска сглобка.... Дразнещи дребни проблеми, несвързани с качествата на самата горивна система..
              Скъсана свещ (пренатегната преди това) и две незатегнати дюзи, и от там - пропускащи дифтунги (те са на кобилица - двете дюзи се държат от един държач,)... И недозатегнат изпускателен колектор....
              Да се надявам, че на джипката качествения контрол е по-добър (стискайте палци )..

Коментар

Спирай, че падна цената! Баничарки, опели.... ужасТ!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                  Спирай, че падна цената! Баничарки, опели.... ужасТ!
                  Шъ викам БХК (те си знаят какво мисля за тях .....) - това е расизъм и угнетяване на 'малцинствата'

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X