Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Grand Cherokee 2014 3.0 Ecodiesel

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Jeep Grand Cherokee 2014 3.0 Ecodiesel

Честито и от мен, време е да смениш аватара

Коментар

А честито! Следващия да е SRT!
      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнение
        Честито и от мен, време е да смениш аватара
        Ами той и кашкая остава
        Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
          Дедо, в момента аз се чувствам като опитно зайче в аФтомобила
          Споко нормално е.
          Преди 10 XI : ярък слънчев ден, опашка в КАТ Сф. дядо (тогава млад и герест) горд собственик на "Пежо 404" се обръща към следващия в колоната, "забравил сте си фаровете включени...." (колата е архаично "Волво") "Мотора работи заради климатика, а фаровете се включват автоматично щом заработи...." клепвам с уши, егото ми ме заобикаля изотзадзе и прави опит да ми се завре сещаш се къде.
          Скоро след 10 XI : приятел (не българин) си е купил огромен (по тогавашните ми представи) двуврат черен "Мерцедес", тръгваме да вършим някаква работа и аз затварям вратата леко (като на чисто новата ми купена от магазина "Опел Астра")...ама гмъц остава недозатворена, дърпам по-силно...същото, накрая "тряс" като на "Жигула", резултат йок, а той ме поглежда и немногословно: "осьтав, тя сама" ....оставям я и чувам добре познати ми от изтребителите звуци, някъде свисти въздух, щракат ключалки и после тишина.......може би свистящият въздут пак е бил от егото ми щот'то се сбръчква като стафида.
          В новата история: "Вранглер ТJ" в дъждовно време съм го настъпил по някакв магистрала и по стар навик за да гледам картинката зад мен правя опит да пусна читстачката на задното стъкло...ама нъцки, връщам газта до безопасни стойности и почвам да връткам, натискам, дърпам и бутам де що има превключвател - нъцки.....в един момент се озовавам в "Балканстар" - "те VIN тва'кво'е", "Софт топ (платнена) Сахара" .....някой е сложил твърд покрив с чистачка, но няма инсталация за нея. Егото ми се надува като въшка на чело "аман от недоучило селяни".......
          Имам и още истории с нови техники и опитни заЮкци
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Дедо, може да гледаме като недогърмяни зайци, ама не се предаваме...
            Мамка му - поради чиста глупост взех че пуснах гласово предупреждение за превишение на скоростта с повече от 10км/ч и вече все едно си карам тъщата в колата
            Утре първото нещо което ще направя е да изключа тази опция...
            Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Честит ти JEEP! Това за тъщата е мноого готино, направо кърти миФки!
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

За много хубав Джип - много честито!!!

Коментар

Както казах в "другия форум"...,честито и много безаварийни...! А ..,що се отнася до Джипката...,в този форум..,тя ще се чувства... като у дома.. !
                  SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Честито Днес по обяд май го зазяпах пред хотел Aqua
                    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Благодаря. Точно там си беше

Коментар

Страхотен красавец ! Честито !
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Честито колега, много е красив, дано е и толкова практичен.
                          Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                          http://www.facebook.com/JeepBG
                          LZ1GGC

Коментар

Благодаря колеги...
                            Първите впечатления са много добри... Практичен и комфортен.
                            Засега известен дискомфорт внася единствено свикването с размерите - паркинга ми изисква маневриране до около 10см от останалите автомобили, и се усеща липса на обзорна камера вдясно...
                            Опитвам се да сложа спийд камерите в навигацията, но засега безуспешно - ако някой е правил експеримент - моля да сподели как става номера...
                            Усетих капризност на USB входа - пробата с Кингстон 16GB / 3.0USB бе безуспешен - не го 'вижда'... Пробвах с друга 8ГБ флашка - четеше си е добре.
                            Не чете правилно WMA файлове (поне тези файлове, които бях качил, ги плейва с неправилен битрейт)...
                            Камерата отзад се позацапва сравнително лесно (е, наплюнчен пръст я избърсва моментално )...
                            Друго засега не се сещам..

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                              Друго засега не се сещам..
                              Въздушно окачване...
                              "Третия фар"...
                              Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
                                Въздушно окачване...
                                "Третия фар"...
                                Не разбрах какво искате да кажете...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X