Здравейте колеги,искам да споделя какво ми се случи с определена марка добавка за дизел против замръзване.Купих си Ликуи Моли за до -31 ,но се оказа че при минусови температури става не желе и не може да се добави.Купих си и на Кастрол,която пък не се промени и беше годна за употреба.Реших да се обадя на Ликуи Моли и от там ме убеждваха,че е така,че се слагала при темпратури над 0 градуса...е добре,ама като трябва да долея дизел при вече температури под 0...ко правим?...трябвало на парна баня..тинтири, минтири да я загрея .Въпросът ми е,дали е нормално това или просто от Ликуи Моли ме завъртяха по телефона?
П.С. Само да добавя,че ден след като я добавих(Ликуи Моли) при минус 7 филтърът ми не пропускаше нафтата и трябваше да го поливам с гореща вода.Смених го,добавих Кастрола и е пушка.Джипа е Гранд Чероки 2,7 црд
П.С. Само да добавя,че ден след като я добавих(Ликуи Моли) при минус 7 филтърът ми не пропускаше нафтата и трябваше да го поливам с гореща вода.Смених го,добавих Кастрола и е пушка.Джипа е Гранд Чероки 2,7 црд
Коментар