Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee 2.5 TDi, 1996

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Grand Cherokee 2.5 TDi, 1996

Пичове дайте малко инфо за този двигател. Годината е 1996 ,с клима , кожа и т.н.
    Удачна ли е покупката на подобен екземпляр?

Стига да си събрал парите е изгодна.
    Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

за какво ще го ползваш?
      офроуд?

много готина возия има като за градски автомобил, но не знам доколко е удачен за оффроуд. за разходки на природа по черни пътища също е супер, но повече от това ...

Коментар

Първоначално публикуван от Pavlin
        Стига да си събрал парите е изгодна.
        всяка кола може да бъде изгодна, зависи от цената
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Аз определено не съм привърженик на този двигател, ако говорим за италиянския VM, то няма кой друг да е за тази година. Двигателят е много пъргав и приятен за каране на асфалт за дизел, но с тези четири глави.... Цялостно, не съм привърженик и на това, което карам в момента, но това е друга тема..

В интерес на истината, това е един от сравнително малкото агрегати/ възли за 4х4 машини, за които трудно можеш да намериш добри думи в нета, е разбира се като изключим феновете на Алфа 164..

Коментар

хубава кола, ако е гледана. гранд чероки е най - високия клас за модела и има куп работи, които могат да се строшат, огледай го добре.

някои от тях са оборудвани с заден диференциал трак лок, диференциал с ограничено приплъзване. ако няакой полу идиот му е сменил маслото и не е сипал една специална добавка, значи съвсем скоро ще се строши, а това е скъпо. ако е автоматик /както повечето/ прегледай го добре, като се строши е лошо
            drive alive

Коментар

цената е около 16 000 лв. искам да го ползвам основно за градско ,но зимата и за лов
              Някъде бях чел ,че за него има най-много "ъпгрейди" т.е. може да си го направиш по свой вкус доста добре

Коментар

не съм обърнал внимание, че заглавието е "ГрандЧероки"... понеже 2.5ТД свързвам с обикновеното Чероки...
                Не му ли е слабичък тоя мотор 2.5...

V8 са хубавите "ГрандЧероки"... и аз много се бях навил на такъв, ама и разхода не е за пренебрегване... а пък аз мразя газовите уредби...
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от milen
                  за какво ще го ползваш?
                  офроуд?

много готина возия има като за градски автомобил, но не знам доколко е удачен за оффроуд. за разходки на природа по черни пътища също е супер, но повече от това ...
                  Ако човек не си знае парите със сичко може да ходи в гората!
                  https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

V8 е много готин мотор. много ме кефи като тръгваш да въртиш и 4-те гуми едновременно по асфалта.

между два светофара от едно кръстовище успяваш да вдигнеш 120 км/ч без проблем

а и гори 15 литра на 50 км.
                    Казвам ти го така, за да не се уплашиш.

Коментар

Първоначално публикуван от milen
                      V8 е много готин мотор. много ме кефи като тръгваш да въртиш и 4-те гуми едновременно по асфалта.

между два светофара от едно кръстовище успяваш да вдигнеш 120 км/ч без проблем

а и гори 15 литра на 50 км.
                      Казвам ти го така, за да не се уплашиш.

Еми голяма машина с голям разход
                      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от regna
                        цената е около 16 000 лв. искам да го ползвам основно за градско ,но зимата и за лов
                        Някъде бях чел ,че за него има най-много "ъпгрейди" т.е. може да си го направиш по свой вкус доста добре
                        колата е перфектна за това, което искаш да правиш с нея и цената е добра. огледай я внимателно, не забравяй за задния диференциал и заповядай в клуба на Jeep

наистина има много варианти за тунинг, близнаците /ако не ги познаваш ще те запознаем/ ще направят от нея чудовище
                        drive alive

Коментар

какво точно за задният диференциял?

Коментар

ако е с ограничено приплъзване може да е сасипан. това са едни много здрави агрегати, но трябва редовно да им се сменя маслото, а когато се сменя се сипва една специална добавка. повечето "специалисти" незнаят за тая работа и сипват само мало. след 1000 км или по - малко дифетенциала е за боклука.

ако някой е направил тази гешка, много лесно може да го провериш. когато, не се сложи нужната добавка дискорете на LSD то залепват и диференциала започва да работи, като с включен 100% блокаж. вдигаш колата на двуколонния крик, слагаш раздатката на N и въртиш едната задна гума, ако и другата се върти в същата посока лошо
                            drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                              ...когато, не се сложи нужната добавка дискорете на LSD то залепват и диференциала започва да работи, като с включен 100% блокаж. вдигаш колата на двуколонния крик, слагаш раздатката на N и въртиш едната задна гума, ако и другата се върти в същата посока лошо
                              а защо в темата "проблем с диф. на Патрол" беше писано, че така се познава дали е здраво LSD-то /когато се въртят в една посока, значи е ОК/...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X