Обява

Свий
Няма добавени обяви.

DPF филтър на Grand cherokee 3.0CRD - въпроси

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: DPF филтър на Grand cherokee 3.0CRD - въпроси

E, щом си звънял в чужбина...

Ти не си направи труда да напишеш коя година е джипа, камо ли да легнеш отдолу и да видиш има ли наистина такъв филтър...
    Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

С удоволствие бих легнал, всъщност виждал съм я. Onufriz замислял ли си се, че този който пита за нещо най вероятно не сложно за теб, за него е просто кола от погледната отдолу и единственият начин да разбере е да чете или пита, по лесният начин е да пита.
      Но както и да е, не се заяждам просто приложих линк от който би разбрал по данните на маслото какъв е двигателят автомобилът е 2007 / 12 месец
      Колеги моля бъдете по снисходителност към хората който не разбират, помислете, че те разбират от друго и то може да ви е полезно някой ден.

Коментар

Извиняваи, ако съм те засегнал.

DPF филтъра е едно ауспухно гърне в което влизат две тръбички (тръбички, не кабели), една преди и една след гърнето. Двете тръбички, през маркучета влизат в един датчик. Няма начин да го сбъркаш. Този филтър е проблем ( само финансов ) едва когато се повреди. За разлика от него ЕГР-а си е голям проблем, даже и когато работи нормално.
        Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X