Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч на нафта от дюзите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Теч на нафта от дюзите

Да си кажа и аз болката.Джипа е Grand Cherokee 2.7 CRD.Днес докато карах светна индикатора за неизправност(или каквото там е ) паднаха оборотите и колата изгасна.Отворих предният капак и видях, че около най-крайната дюза откъм купето има гориво.Беше се скъсала и изолацията която се намира над дюзата и беше паднала върху нея.Преди няколко дни ми сменяха маркучетата за излишната нафта.Като чета темата може и там да е проблема?След диагностиката с ключа ми показа следните грешки0530'p0340 и p1130.Дюза?

Коментар

Здрасти 0530 е датчик за налягане на фреона в климатика прекъсване ,0340 е датчик за позиция на разпределителен вал прекъснат или на късо кабел но по-скоро е продължително въртене на стартер без запалване ,1130 е проблеми с налягането на горивото (въздух в системата , регулатор на високото налягане и т.н.)
      Гледам че си от Бургас във Варна имам надежден и опитен специалист Светослав Ненов тел.0894760674 над 15 години диагностик в Балкан Стар Варна от скоро работи вече самостоятелно . Ако му се обадиш кажи че Еди (Армен) ти е дал телефона
      Еди Рангелов : 0885 088 444
      Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Много благодаря за информацията.Скоро имах проблем при който въртях на стартер без да запали поради недостатъчно гориво.
        Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
        X