Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Губене на масло в автоматика Grand Cherokee ZJ

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    От: Губене на масло в автоматика Grand Cherokee ZJ

    Първоначално публикуван от ti6o_daskalov Преглед на мнение
    Не грее кутията днес доста го понапънах но пак не усетих да грее. Ходих при маистора дето ми сменя маслото на кутията и му обясних за проблема и тои ми каза че преди време има същия проблем с един форд експлорер. Когато му долеели масло на макс по щеката след 2 месеца маслото падало под минимума и пак му доливали а течове както при мен нямало. Накрая забелязали че когато падне малко под минимума спира да губи масло и човека си го карал така вече 2-3 години без да му долее капка масло се си стояло малко под минимума. На вас оставам честа да рагадаете мистерията каде отива това масло както на моята кола така и на ония с форда
    Никой не може да ме убеди, че това е нормално! Има някакъв проблем и трябва да търсиш майстор, който се занимава с АСК и е в час конкретно на тази! Това е голяма загуба на масло, а АСК не е никак дуракоустойчива в сравнение с двигателя, на тема "Има ли масло в самолета" и рискуваш да я отървеш някой път, и да я опечеш! Цената на ремонта след това и най-вече чакането на частите за него, няма да ти харесат.... Търси правилният майстор!

    Коментар


    • #32
      Re: Губене на масло в автоматика Grand Cherokee ZJ

      Колега Даскалов, мога да ти препоръчам много добър майстор, който се занимава единствено със скоростни кутии. Само че е от Русе. Почти съм сигурен, че ще има отговор на проблема ти. Ако искаш пиши на лични да ти дам номерът му, че да не правим реклама тук.
      Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
      0886/872-646

      Коментар


      • #33
        От: Губене на масло в автоматика Grand Cherokee ZJ

        Колега, гледам, че имаш доста проблеми по джипа, една инвестиция в пътуване до дядо ти Владо може да се окаже по-изгодна от инвестиция в нов джип... Понеже си с 4 литров мотор от 93 г, от тях някои са с японски кутии, твоята сигурен ли си че е американска?
        Jeep Grand Cherokee '96 5,2 V8

        LZ1POP

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X