Здравейте колеги имам проблем с датчиците за налягане на гумите, винтилите са алуминиеви и се късат лесно така че вече и аз го осетих.
Мога ли да изключа по някъкъв начин отчитането на датчиците на таблото и каде аз съм от Варна.
Благодаря ви много.
					Мога ли да изключа по някъкъв начин отчитането на датчиците на таблото и каде аз съм от Варна.
Благодаря ви много.

Покрай застудяването почна да ми дава ниско налягане в една от гумите. Един път напомпах и се оправи, сега пак ми дава под 2 атм. на гума (еднакво за 4-те) пък грешка в предна лява... Ако имаш време, разгледай тук от
  Покрай застудяването почна да ми дава ниско налягане в една от гумите. Един път напомпах и се оправи, сега пак ми дава под 2 атм. на гума (еднакво за 4-те) пък грешка в предна лява... Ако имаш време, разгледай тук от  ) и се чудя дали да не си запазя работеща система ?
 ) и се чудя дали да не си запазя работеща система ? 

Требе да се оплачем в комисията за защита на потребителите, че "Крайслер" лъжат в книжката ?
 Требе да се оплачем в комисията за защита на потребителите, че "Крайслер" лъжат в книжката ?  

Коментар